Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jaká svatební výzdoba je in? Můžete koupit nebo půjčit.

Načerpejte inspiraci a vylaďte svou svatbu do posledního puntíku pomocí svatební výzdoby!

2018-09-19.Líbí se mi (1).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební vybavení/Jaká svatební výzdoba je in? Můžete koupit nebo půjčit.

Načerpejte inspiraci a vylaďte svou svatbu do posledního puntíku pomocí svatební výzdoby!

Trendy je balónková svatební výzdoba

Nejoblíbenější svatební výzdoba je ta květinová, ale do módy se dostává i balónková svatební výzdoba nebo například dekorační závěsy. Květinová svatební výzdoba je sice líbivější, ale dražší a rychle uvadá – zatímco dekorační závěsy můžete použít i jinak nebo po svatbě prodat.

Ozdobte si váš svatební vůz kreativně

Svatební výzdoba auta ve formě tradičních panenek nebo cylindrů ustupuje spíše do pozadí a stále oblíbenějšími se stávají svatební SPZtky a chrastící plechovky za autem s nápisem „Just married“ – to známe z amerických filmů.

Svatební plechovky za auto
Zobrazit všechny dekorace na svatební auta

Výzdoba svatební tabule podle barev

Svatební výzdoba tabule bývá nejčastěji tou nejvýraznější výzdobou na svatbě. Svatební tabule se zdobí různými způsoby, nejčastěji organzou a vlizelínem, tedy látkou nastříhanou na kusy a použitou například jako běhoun, prostírky či mašle na židle.

Nejsnadnější je vybírat svatební výzdobu stolu už přímo podle barev vaší svatby…vyzkoušejte si to kliknutím na obrázek, který vás přesměruje rovnou do e-shopu se svatební výzdobou.

Prohlédnout si svatební dekorace podle barev

Svatební výzdobu si můžete jen půjčit

Všechna svatební výzdoba nemusí být bezpodmínečně zakoupená. Existují i půjčovny, kde vám za poplatek výzdobu na vaši svatbu zapůjčí. Na svatbu si můžete zapůjčit například svatební altán, potahy na židle, stroj na bubliny nebo dokonce čokoládovou fontánu. Podívejte se přímo na stránky půjčovny svatební výzdoby.

Přejít na půjčovnu svatebních dekorací a doplňků

Svatební výzdoba kostela

Výzdoba kostela na svatbu by měla být decentní a něžná, ale nemá žádné specifické podmínky. Můžete proto svatební výzdobu kostela vybírat stejně, jako každou jinou svatební výzdobu. A pokud máte svatbu v kostele, určitě nezapomeňte na družičky s košíčkem plným okvětních plátků z růží – ty můžete koupit umělé, rozdíl poznáte jen při bližším zkoumání.

Foto: Archiv Svět svateb, Svatebnidekorace.cz

  • Svatební výzdoba

    Svatební výzdoba

  • Svatební výzdoba tabule

    Svatební výzdoba tabule

  • Svatební výzdoba podle barev

    Svatební výzdoba podle barev

  • Svatební výzdoba

    Svatební výzdoba

  1. Svatební výzdoba
  2. Svatební výzdoba tabule
  3. Svatební výzdoba podle barev
  4. Svatební výzdoba
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz