Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba v Liberci a v Libereckém kraji

Svatba v Libereckém kraji má v sobě kouzlo historie, romantiky a divoké přírody.

2018-09-14.Líbí se mi (4).Komentářů: 0

Svatba na severu Čech má v sobě kouzlo historie a divoké přírody. Liberec je největším a nejznámějším městem severu. Město a jeho okolí nabízí spoustu netradičních míst pro svatbu – hory, zámky či ZOO.

Svatba v Liberci nebude žádná nuda

Liberec je město, které nabízí spoustu zajímavostí a všude je blízko. Velmi exotická bude svatba v ZOO proslulé bílými tygry. Ke všemu budete mít zábavný program pro hosty a především pro děti. Ty se mohou zabavit v zábavním a vodním parku na jihu města. V Liberci doporučujeme novorenesanční radnici, která je snoubenci velice oblíbená.

Aktivní svatba na Ještědu

Nad Libercem se ční nejznámější televizní vysílač Ještěd. Někteří ho milují, někteří nesnáší. My si myslíme, že se Ještěd hodí pro aktivní snoubence, kteří se na obřad mohou projít či vyvést lanovkou. Pokud bude svítit sluníčko, z hory uvidíte až do Německa či na Prahu. V zimním období si zde dokonce můžete zalyžovat.

Jizerské hory se hodí pro svatbu nejen v zimě

Liberecko je známé svou divokou a nespoutanou krajinou. Na jeho území je dokonce 5 chráněných krajinných oblastí. Pokud se budete vdávat v Jizerkách, určitě si dejte pozor na počasí. V horách se rychle střídá sluníčko a mraky. Nevěstám tak radíme mít teplý kabátek nebo bolerko. Milovníky přírody zaujmou klidné meandry říčky Ploučnice. A romantici se mohou plavit na Máchově jezeru.

“Liberecko nabízí mnoho krásných míst. Mějte svatbu v zoo, na horách, nebo u Máchova jezera.”

Svatba v Liberci

Svatební hrady a zámky Liberecka

I na Liberecku se můžete proměnit v pohádkovou nevěstu. Nedaleko Trutnova je zámek Hrubý Rohozec. Z pohádek znáte i novogotický zámek Sychrov, který se pyšní i romantickým parkem. Za další návštěvu nejen při hledání svatebního místa stojí Frýdlant či Grabštejn. A hradní kaple na Bezdězu je pro svatby také vhodná.

Svatba v ráji – v Českém ráji

U hranic se Středočeským krajem leží asi největší lákadlo romantiků – Český ráj. Nad lesy vykukují známé věže zříceniny Trosky. Kromě obřadu u pískovcových skal se můžete vzít na novorenesanční radnici v Turnově.

Foto: Archiv Svět svateb

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz