Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Nezapomenutelná svatba na zámku Chateau Hostačov

Ocitnete se na venkově, kde opravdu cítíte, že zpomalil čas. Za pár minut si to tu zamilujete.

2018-10-07.Líbí se mi (4).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Nezapomenutelná svatba na zámku Chateau Hostačov

Chateau Hostačov je skutečné kouzelné místo, které vám poskytne soukromí, klid, přírodní náruč a fantastické vzpomínky. Ocitnete se na venkově, kde opravdu cítíte, že zpomalil čas. Najednou přestanete spěchat a za pár minut si to tu zamilujete. Všude kolem vás totiž vládne příroda.

Svatba na zámku? Spíše „jako z pohádky“

Každá nevěsta si chce ve svůj den připadat jako princezna. Zámek Chateau Hostačov je ideální místo pro svatbu jako z pohádky, na kterou nezapomene ženich s nevěstou, ani všichni svatebčané.

Oslava svatby na Zámku Hostačov

„Děkujeme za krásnou svatbu, vše bylo úplně perfektní a všichni nadšení. (Dana a Jaroslav Selerovi).“

Obřad, hostina, ale i zámecké ubytování

Zámek Chateau Hostačov se nachází 80 km od Prahy a 25 km od Kutné Hory, je vlastně uprostřed České republiky, takže je dobře dostupný ze všech koutů naší země.

Pro všechny je k dispozici veškerý komfort a zázemí pro ničím nerušený svatební den. Zámecké pokoje až pro 60 hostů, restaurace na nádvoří, hodovní sál s malovaným stropem ze 16. století s kapacitou až 80 hostů, zahrada s výhledem na Železné hory, bazén, tenisové kurty, zámecká herna.

Svatební obřad na přání

Zámek Chateau Hostačov skýtá téměř neomezené možnosti a vaší fantazii se meze nekladou – svatební obřad  lze zrealizovat kdekoli v zámeckém areálu, v zámku i předzámčí, vše se zárukou soukromí a plným servisem našeho personálu.

Chateau Hostačov je spíše venkovským sídlem, než nablýskaným luxusem

„Nechceme být přehnaně luxusním zařízením, ale chceme našim hostům zprostředkovat tu pravou zámeckou atmosféru. Chateau Hostačov je spíše venkovským sídlem určeným k odpočinku s vašimi blízkými, než nablýskaným luxusem. Zakládáme si na přátelské atmosféře a naši hosté se k nám rádi opakovaně vracejí,“ říká Jana Kunášková, svatební a event organizátorka na zámku Chateau Hostačov.

Chcete prožít na zámku celou svatbu včetně obřadu?

Na zámku Chateau Hostačov vám zorganizují svatbu od speciálního menu pro svatební hostinu, přes fotografa, květiny, hudbu až po další přání – třeba obřad na ostrůvku za doprovodu historické skupiny hradního pána a jeho zbrojnošů.

Navštivte web Chateau Hostačov, kde se o svatbách dozvíte víc a můžete si zároveň prohlédnout fotografie ze svateb a dalších akcí pořádaných na zámku.

Další informace o zámku Chateau Hostačov
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz