Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební cesta na Slovensko

Na svatební cestu nemusíte jezdit jen do exotických a vzdálených zemí. Na Slovensku je mnoho úžasných míst.

2019-12-16.Líbí se mi (4).Komentářů: 0

Na svatební cestu nemusíte jezdit jen do exotických a vzdálených zemí. Na Slovensku je mnoho úžasných míst. Užijte si relax i toulání po krásách Slovenska.

Klídek a pohoda po náročném plánování i realizaci svatby

Celá vaše svatba je úspěšně za vámi a chcete si užít první manželské chvíle? Jasně, zasloužíte si to! A kde jinde než na svatební cestě? Svatební cesta pro vás bude odpočinkem, který si po náročném plánování i realizaci svatby bezpochyby zasloužíte. Příjemnou i romantickou svatební cestu si můžete užít hned za našimi hranicemi, a to na Slovensku!

Plánovat či neplánovat?

Slovenská republika nabízí krásná místa, která vás vyvedou ze všedního dění a můžete se věnovat jeden druhému. Pokud se chcete opravdu uvolnit a veškeré starosti hodit za hlavu, můžete nechat organizaci svatební cesty na Slovensku na cestovní kanceláři. Zadejte pouze své požadavky a využít můžete novomanželských slev či bonusů.

Pokud vám plánování chybí a chcete si svatební cestu na Slovensku užít úplně podle vašich představ a nevázáni rezervacemi nebo časem, tak si můžete připravit svatební toulání Slovenskem. Vyberte si oblíbená místa a s chutí si vyražte užít svatební cestování a toulání po krásách Slovenska.

S vaší láskou nejen do Tater

Místem, které bude součástí i cílem vaší slovenské svatební cesty, můžou být Vysoké Tatry. Toto místo nabízí mnoho horských hotelů, které se dovedou o novomanžele perfektně postarat, a vám zbyde čas na vaši lásku. Mezi nejkrásnější místa, kde hledat ubytování, patří například Štrbské Pleso, Smokovec, Tatranská Lomnica nebo Stará a Nová Lesnáv.

Svatební cesta

Foto: Archiv Svět svateb

Vysoké Tatry nabízí krásný zážitek nejen vašemu tělu ve wellness centrech, ale i vašemu oku a srdci, protože přirozenost a přijetí přírody, takové jaká je, je to samé, jako přijetí vašeho partnera, kterého jste si s láskou vzali.

Až po uši zamilovaní ….. a ve vodě!

Pokud se chcete doslova „rozpustit“ blahem, tak jedinou správnou volbou jsou termální koupaliště. Slovensko nabízí hned několik míst, kam můžete za touto radostí vyrazit právě na svatební cestu. Mezi tato místa patří Senec a jeho okolí, Liptovský Mikuláš, Lůčky nebo okolí Rajce.

Další krásná místa na Slovensku, která vás okouzlí

Slovensko nabízí krásná města i památky, které je škoda nenavštívit. Mezi ně patří Bratislava, Košice, Banská Štiavnica, Spišský hrad, Vlkolínec, Slovenský kras – Gombasecká nebo Jasovská jeskyně, světově unikátní Dobšínská ledová jeskyně a pak společenství fauny a flory v Bukových pralesech Východních Karpat.

Slovensko nabízí mnoho krásných míst pro prožití romantických líbánek na horách, v lázních i ve městech.

Proč ano/ne na Slovensko?

Jde o kraj, který je nám, Čechům, velmi blízký, a tedy i náklady na svatební cestu nebudou až tak vysoké. Jako plus můžete brát i dobu, za kterou se na Slovensko dostanete – je poměrně krátká. Výhodou může být i jazyk. Slovenština je pro nás jazyk blízký a ti, kteří cizím jazykům příliš neholdují, jej uvítají.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz