Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Romantická svatba v Moravskoslezském kraji

I v okolí Ostravy se dá najít mnoho romantických svatebních míst. Vybírat můžete ze zámků, hradů, krásné přírody i zoo.

2018-05-14.Líbí se mi (8).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Romantická svatba v Moravskoslezském kraji

I v okolí Ostravy se dá najít mnoho romantických svatebních míst. Vybírat můžete ze zámků, hradů, krásné přírody i zoo.

Svatba v Moravskoslezském kraji

V Moravskoslezském kraji naleznete spoustu krásných míst pro uspořádání svatebního obřadu i celého svatebního dne. V hlavním městě tohoto kraje, Ostravě, můžete mít svou svatbu na mnoha místech. Za zmínku jistě stojí Katedrála Božského spasitele, nebo Kostel svatého Pavla. Pokud byste raději svatbu v přírodě, pak máte na výběr z Třebovického parku, kde je i restaurace nebo z Bělského lesa. Svatba v Opavě bude mít také své kouzlo.

Svatební obřad na Pradědu

Krásné prostředí hor je ideálním místem pro svatbu v přírodě. Moravskoslezský kraj se může pyšnit nejvyšší horou Hrubého Jeseníku, Pradědem. Na Pradědu zažijete opravdu krásnou svatbu s nádherným výhledem do okolí, pokud vám počasí bude přát, můžete si užívat výhled na Sněžku, Vysoké Tatry na Slovensku, a Nízké Alpy v Rakousku.

Svatební obřad

Svatba v Ostravě od A do Z

Plánujete svatbu v Ostravě nebo jejím okolí? Máme pro vás pár tipů, kde a jak váš velký den uskutečnit.

Celý článek »

Svatební den v duchu historie

Milovníci historie mohou svůj svatební den prožít na jednom z mnoho zámků tohoto kraje. Celý svatební den můžete prožít na Zámku Ostrava, kde pro vás bude připraveno celé nádvoří, zahrada i zámecká restaurace. Krásným zážitkem bude také svatba v Opavě nebo svatba ve Frýdku Místku. Mezi další místa patří Zámek Hradec nad Moravicí, Zámek Raduň, Zámek Kunín nebo Zámek Bruntál.

Svatba v zahraničí

I zde je možná svatba v ZOO

Je vaším snem svatba v Zoo, ale nechcete kvůli tomu jezdit do Prahy nebo Dvora Králové? V Zoo Ostrava naleznete netradiční místa pro váš svatební obřad. Svatební obřad můžete mít v Čínské zahradě, nebo na tzv. piknikové louce u pavilonu afrických zvířat.

“Svatba v zoo se stane nezapomenutelným zážitkem.”

Svatba v Opavě

V Opavě můžete mít svatbu v krásném, historickém kostele sv. Václava, dalším místem může být např. sál Purkmystrů v Obecním domě.

Svatba ve Frýdku místku

Hledáte neobvyklé místo pro svatební obřad ve Frýdku místku? Co třeba svatba v koncertním sále Základní umělecké škole nebo v Muzeu Beskyd?

Foto: Archiv Svět svateb

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz