Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Tipy na originální rozlučku se svobodou v Praze

Tipy, jak si užít poslední večer před svatbou. Pokud hledáte inspiraci máme, pro vás několik tipů na rozlučku v Praze.

2022-08-09.Líbí se mi (10).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Předsvatební party/Tipy na originální rozlučku se svobodou v Praze

Tipy, jak si užít poslední večer před svatbou. Rozloučení se svobodou děsí především pány. Proč?

Společná rozlučka se svobodou nebo „sólová“? Co takhle do 24h sólová, pak společná?

Rozlučka se svobodou, nebo také předsvatební párty, ke svatbě neodmyslitelně patří a to nejen v zahraničí. I v České republice je řadu let velice oblíbená.

Pokud se nehodláte opít tzv. až na dřeň, můžete naplánovat pánskou i dámskou rozlučku ve stejný den, sejít se všichni dohromady např. o půlnoci ve stejném podniku a rozlučkový večer společně zakončit.

Rozloučení se svobodou děsí především pány. Proč?

Když se řekne „rozlučka“, jedná se doslovně o poslední rozloučení se svobodou, čili poslední svobodný večer než „budete v chomoutu“. Toto děsí především pány, protože mají pocit, že manželství je takové větší vězení a že už si nebudou moci jako ženatí tolik užívat.

Ale nejenom pro pány jsou rozlučky. Samozřejmě se pořádají i dámské rozlučky, což bývají mnohdy divočejší jízdy, popřípadě můžete mít společnou předsvatební párty.

Jaké tipy v článku naleznete?

  • Ohnivá show i rozlučka v společnosti letušek v pražském Hangar Baru

Dámská rozlučka se svobodou

Budoucí nevěsty jistě ocení povyražení si s kamarádkami. Popusťte uzdu své fantazii. Pokud hledáte inspiraci máme pro vás několik osvědčených tipů…

Důležité je zvážit, kolik času budete chtít věnovat přípravám a popřípadě, jestli chcete vyrazit do „víru velkoměsta“ či budete v soukromí domova. Příjemná a poklidná je tzv. pyžamová párty – pozvete si domů kamarádky, uděláte si pleťovou masku, manikúru a pedikúru. Poslouchejte hudbu, zapalte vonné svíčky a hýčkejte se v pohodlí domova. Večer si pusťte romantický film, popíjejte vínko a jen tak kláboste.

Naplánujte si rozlučku se svobodou v Aloha Praha
Dámská rozlučka se svobodou v Aloha

Zdroj fotografií: Aloha Praha, Hangar Bar Praha

DÁREK K ROZLUČCE: Svatebník = knížka s příběhem

Svatební kniha hostů pro zábavu i na památku

2022-05-09.Zábava na svatbu

Rozlučku v Praze můžete odstartovat už ráno např. v lázních

Můžete rozlučku se svobodou pojmout velkolepěji a užívat si celý den. V tom případě bychom doporučili hned po ránu vyrazit s přáteli do lázní – tam i užít wellness a masáže, příjemně poobědvat v luxusní restauraci a po obědě vyrazit za adrenalinem – na horolezeckou stěnu, na bungee jumping, seskok padákem, zorbing, popřípadě na výlet v sedlech krásných koní.

Na večeři by vás mohla dovézt limuzína s osobním řidičem a načančané přesunout do music klubu  za zábavou – hlavně daleko od ženicha!!! Dobrá hudba na tancování a jako překvápko striptér, barmanská či travesti show.

TIP: Třpytivá dámská rozlučka se svobodou

Vynikajícím místem pro dámskou rozlučku se svobodou je Jewel Café Bar. Místo, které vás pohltí svou jedinečností a ambient atmosférou. Souhra více než 10 000 krystalů si získá vaše oči. Smysl čichu a chuti bude naplněn moderní trendy kuchyní. Všechna jídla jsou lehká s výraznou a nezaměnitelnou chutí.

Stylová dámská rozlučka se svobodou

Jewel Café Baru vaše chuťové buňky bezpochyby uspokojí nabídka alkoholických i nealkoholických koktejlů z celého světa, speciální Bloody Mary kolekce nebo večerní kolekce Martini koktejlů, servírovaných v šejkrech. Klenotem je také selekce českých a zahraničních vín, včetně prestižního šampaňského Alfred Gratien. Smysl sluchu naplní tóny vybraných lounge DJ´s.

Foto: Jewel Café Bar

Pánská rozlučka se svobodou

Budoucí ženichové, vezměte kamarády a vyrazte na paintball, do pivovaru či pivních lázní. Půjčte si tereňák a vyrazte na několik dní do přírody nebo sporťák a zajeďte si na okruh.

Také můžete zvolit divočejší variantu, například strip bar nebo kasino v Las Vegas. Inspirujte se filmem Pařba ve Vegas, ale přeci jen si dávejte pozor. 🙂

Pánská rozlučka se svobodou

TIP: Pánská rozlučka ve společnosti letušek

Pánská rozlučka se svobodou s originální atmosférou letectví 40. – 60. let minulého století. Klidné posezení u jídla, ale i divoká párty a ohnivá barmanská show do pozdních ranních hodin – taková je rozlučka v Hangar Baru Praha.

Rozlučka se svobodou s letuškami

V Hangar Baru se vyzdvihuje nespoutanost pilotů spojená s odreagováním se po náročných a často velmi riskantních letech. Hlavním prvkem Hangaru jsou hvězdicové letecké motory umístěné za bary, které potěší nejen letecké nadšence.

Foto: Hangar Bar Praha

K rozlučce se svobodou neodmyslitelně patří i dobré jídlo!

Dobré jídlo na rozlučku

Foto: Jewel café bar, Hangar Bar, Aloha Praha

Společná rozlučka aneb předsvatební párty

Společná rozlučka je trošku jiného ražení než klasická rozlučka se svobodou. Jedná se spíše o předsvatební párty, pobavíte se oba společně se společnými přáteli. Zažijte „Havaj“ v Praze – dámská i pánská rozlučka se svobodou nebo předsvatební párty v Aloha Music Club & Cocktail Bar Praha.

TIP: Havajská předsvatební párty

Aloha se nachází v oblíbené čtvrti koktejlových barů přímo v centru Prahy. Design Alohy je inspirován stylem havajských Tiki barů třicátých až šedesátých let minulého století. Dřevěný interiér a tlumené osvětlení navozuje jedinečnou atmosféru útulnosti a pohody.

Nabízí širokou škálu exotických koktejlů, moderní kuchyni a přátelskou atmosféru. V Aloze nechybí taneční parket, kde vás vybraní DJ’s nenechají dlouho v klidu.

Foto: Aloha Praha

Velice častým zvykem na rozlučce je předávání darů.

Frčí originální dárky, erotické pomůcky a všelijaké legrácky.

Dámy, už jste dokonale vybavené na rozlučku?

Doplňky na rozlučku
Rozlučka se svobodou - šerpa budu se vdávat pozvi mě na panáka

Pokud ne, nakupte doplňky, které nemůžou na žádné rozlučce chybět!

Koupit rekvizity na focení a doplňky na rozlučku
Koupit šerpu pro budoucí nevěstu na rozlučku
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz