Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jak si užít svatební noc?

Jak si představujete svou svatební noc? Protančíte jí? Nebo po půlnoci utečete do svatebního apartmá?

2017-06-07.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Jak si představujete svou svatební noc? Protančíte jí? Nebo po půlnoci utečete do svatebního apartmá?

Jak bude vypadat vaše svatební noc?

Patříte mezi ty, kteří chtějí svou svatbu pořádně oslavit nebo naopak po půlnoci utečete a užijete si romantickou svatební noc ve dvou?

Svatební den je velice náročný a celkem jistě budete hodně unavení, ale první „novomanželské ráno“ už budete určitě svěží :). Svatební den si přeci zaslouží nějaké příjemné zakončení onou svatební nocí, na které se váš nastávající jistě velmi těší.

Očarujte partnera svatebním nočním prádlem

Nevěsta by měla na svatební noc zvolit romantické (nebo raději svůdné?) svatební noční prádlo. Výběr ale samozřejmě závisí jen na vkusu a odvaze. Vyzkoušet můžete svůdné svatební korzety nebo pohodlnější saténové noční košilky, v případě, že se budete z šatů převlékat v soukromí.

Svatební noční košilky

Foto: Svatební noční košilky

“Prádlo na svatební noc by mělo být vyjímečné pro vás i vašeho partnera.”

Pokud spodní prádlo využijete i jako prádlo na svatební noc, tak by mělo být pod svatebními šaty nenápadné. Volí se většinou bílá nebo jiná světlejší barva. Po vysvlečení z šatů by svatební prádlo mělo okouzlit, čehož docílíte např. krajkou. Především by ale mělo skvěle padnout. Nebojte se tedy investovat, vyplatí se to!

Svatební spodní prádlo

Foto: Svatební spodní prádlo

Romantická svatební noc

Ať už se rozhodnete pro party až do rána či romantickou svatební noc ve dvou, jistě se vám bude postel ve svatebním apartmá hodit. Někdo o ni jen zakopne a usne, jiný v ní probdí celou noc.

 Staňte se ve svatební noc princeznou a princem v jednom z romantických apartmá…

 

Personál hotelu je vždy ochoten splnit vaše přání do posledního detailu, ať už se bude jednat o lahev šampaňského, snídaně na pokoj či romantické květinové výzdoby.

Svatební apartmá

Foto: Villa Voyta

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz