Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

V čem jsou lepší svatební šaty na míru?

Šaty, které vám dokonale padnou a podtrhnou vaší postavu i vkus. Svatební šaty na míru budou přesně podle vašich představ.

2017-06-26.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební šaty/V čem jsou lepší svatební šaty na míru?

Šaty, které vám dokonale padnou a podtrhnou vaší postavu i vkus. Svatební šaty na míru budou přesně podle vašich představ!

Svatební šaty ušité na míru vás nezklamou

Každá nevěsta má v hlavě určitou představu, jak by měly vypadat ty její vysněné svatební šaty a je zklamaná, pokud je nemůžeme najít v žádném ze svatebních salonů. Nechte si tedy svatební šaty ušít na míru a dejte své vysněné představě konkrétní podobu.

Kde vám ušijí dokonalé svatební šaty?

Svatební šaty na míru přímo od módních návrhářů

Návrh svatebních šatů si můžete nakreslit sama a ukázat jej profesionálům v zakázkovém krejčovství nebo zajít přímo za módním návrhářem. S vaším konkrétním modelem svatebních šatů vám rádi pomohou, poradí s výběrem materiálu a podtrhnou váš osobitý vkus i postavu.


Svatební šaty na míru z vás udělají princeznu.


Zakázkové svatební šaty jsou tou nejlepší volbou, ve váš svatební den se budete cítít nádherně a okouzlíte nejen svého nastávajícího ale také svatební hosty. Všechny přednosti svatebních šatů na zakázku si můžete přečíst níže.

Svatební šaty na míru a jejich přednosti:

1) Svatební šaty na míru budou přesně podle vašich představ
Vysněné a originální, takové šaty si přeje každá nevěsta. Návrh svatebních šatů je jedinečným kouskem, který podtrhuje váš osobitý vkus a styl.


2) Svatební šaty na míru vám zaručeně padnou
Velkou výhodů svatebních šatů na zakázku je, že vám dokonale padnou. Nejsou moc krátké nebo moc dlouhé a přesně obepínají vaší postavu.


3) Model bude vytvořen tak, aby lichotil vaší postavě
Svatební šaty na míru zakryjí nedostatky a naopak vyzdvihnou přednosti vaší postavy.


Svatební šaty vytvořené na míru vás nezradí a po svatbě vám zůstanou na památku.

Foto: Archiv Svět svateb

Hedvábné svatební šaty od Heleny Mertlové

Helena Mertlová je módní návrhářka s dlouholetou praxí s tvorbou nejen princeznovských svatebních šatů. Její svatební šaty jsou ušité z nádherného s příjemného hedvábí, které se na svatební šaty skvěle hodí a vypadá opravdu nádherně.

Prohlédněte si její svatební kolekci

V salonu Heleny Mertlové vám svatební šaty ušijí podle vašeho návrhu nebo si můžete vybrat s již ušitých svatebních šatů. Šaty je možné zakoupit nebo si je jen půjčit, samozřejmostí je úprava svatebních šatů tak aby vám dokonale seděli.

Foto: Helena Mertlová

A co říkají profesionálové na svatební šaty na míru?

Nevěsta si sama může vybrat vhodný materiál, ideální střih, případně propojit několik střihů tak, aby vynikla postava a zakryly se nedostatky.

“O šaty určené k půjčení je zájem minimální, většina zákaznic si nechává šít šaty na míru.”

Salon Bellissima
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz