Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební účesy pro krátké vlasy

Máme pro vás pár tipů na krásný svatební účes z krátkých vlasů. Určitě zde najdete inspiraci právě pro váš svatební účes.

2017-06-13.Líbí se mi (7).Komentářů: 0

Máme pro vás pár tipů na krásný svatební účes z krátkých vlasů.

Myslíte si, že krásné svatební účesy jdou vytvořit pouze z dlouhých vlasů? Mýlíte se, krátké vlasy mají mnoho variant: narovnat, navlnit, vyčesat, ozdobit doplňky. Ne nadarmo ostatní ženy nosí tzv. falešné mikádo.

Rošťácké i elegantní účesy z krátkých vlasů

Z účesu na kluka i mikáda můžete vytvořit svatební účesy. Vytvořte vlny nebo lokny, obojí působí něžně. Jenom nesmíte zapomenout, že těmito technikami se zkracuje výsledná délka vlasů, tak pozor, abyste nevypadala jako ovečka. Pokud chcete něco energického, zvolte naopak vyžehlený rozcuch. Díky němu získají vlasy na objemu a délce. K těmto typům zvolte jeden doplněk, třeba čelenku nebo květinu za ucho.

Svatební účes 10

Inspirujte se v naší fotogalerii

Podívejte se do naší Fotogalerie Svatebních účesů a vyberte si pro vás ten nejkrásnější.

Svatební účesy »

Zvolte retro styl!

Víte, co letí? Tematicky laděná svatba. Pokud máte s partnerem rádi nějaké období či téma, zkuste ladit svatbu do něj. Bude to zábava. Pro krátké vlasy se nejvíce hodí účesy z 30. Let. Pokládaná vlna vytvoří elegantní vzhled. Účesy můžete doplnit jemnými čelenkami jako z plakátu či filmového plátna. Ne nadarmo letí natočené lokny pin up stylu.

Svatební účes 12

Foto: Archiv Svět svateb

„Růžová či červená? Ve fantazii se meze nekladou“

Krátkým vlasům sluší zajímavé barevné kombinace. Jste brunetka a svatbu máte do červena? Zkuste červený proužek. Hitem tohoto roku jsou hry s dvěma barvami, zkuste podbarvování i melírování. Takový svatební účes už nepotřebuje složitý styling. Pokud se necítíte na experimenty s pestrými barvami, můžete zvolit romantickou růžovou.

“Užijte si svůj velký den, bez zmatků, přejíždění a tlačení se ve frontách v obřadních síních.”

Čelenka se síťkou místo závoje

Ve svatebním účesu z krátkých vlasů jste nejkrásnější ozdobou vy, ale pokud chcete zvolit nějaký doplněk, máme pro vás pár typů. Již jsme zmínili čelenky, na svatbu se nejvíce hodí ty s květinami nebo se síťkou. Můžete mít tak elegantní mini závoj. Pro svatební účesy z krátkých vlasů se hodí i klasické ozdoby, spirálky a sponečky. Jenom se to s nimi nesmí přehánět. 5 jich bude tak akorát.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz