Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební účesy pro středně dlouhé vlasy

Svatební účes ze středně dlouhých vlasů může mít mnoho podob a variant.

2017-06-16.Líbí se mi (7).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební rady a tipy/Svatební účesy pro středně dlouhé vlasy

Svatební účes ze středně dlouhých vlasů může mít mnoho podob a variant.

Středně dlouhé vlasy = největší výběr svatebních účesů

Nemáte vlasy po bradu, ale ani vám nesahají do půli zad? Máte středně dlouhé vlasy a tím i největší výběr svatebních účesů. Často se stává, že si nevěsty najdou na internetu fotografii účesu, který si přejí mít ve svůj svatební den. Kadeřnice je musí vyvést z omylu, že z jejich vlasů to nepůjde. Bojíte se, že nepůjde vykouzlit účes snů? Dnes už jsou dostupné umělé vlasové pramínky. Ty jsou vhodné pouze pro dotvoření účesu. Odborníci vždy poradí.

Drdol – elegantní klasika

Nejčastějším typem svatebního účesu je drdol. A opět záleží na vašich vlasových možnostech. Jednoduchý hladký drdol typu koblížek nebo zamotaný francouzský drdol můžete vykouzlit sama. Pro složitější variace z pramínků zvolte odborníka. Ten si pohraje s jednotlivými pramínky. Ozdoby mohou vykouzlit pouze z pramínků vašich vlasů. Pokud máte melíry či podbarvené vlasy, kombinace dvou barev vytvoří zajímavé obrazce.

“Svatební účes nemusí být jen drdol nebo vyčesané vlasy, jemné lokny vám dodají na eleganci a romantice.”

Vyberte si účes podle vašich předností

Variantou drdolu nemusí být pouze vyčesané vlasy do jednoho tvaru. Moderní jsou drdoly s prameny, které jsou volně spuštěné na ramena. Tento svatební účes může skrýt odstáté uši. Máte svatbu v jiném než elegantním stylu? Asymetrický drdol na stranu může působit rošťácky.

Svatební účes 10

Inspirujte se v naší fotogalerii

Podívejte se do naší Fotogalerie Svatebních účesů a vyberte si pro vás ten nejkrásnější.

Svatební účesy »

Rozpuštěné vlasy na svatbu? Proč ne!

Krásný svatební účes může být i z rozpuštěných vlasů. Tento typ účesu volte, pokud jej nenosíte často. Vlasy můžete vyfoukat do rovna, nebo je lehce podtočit tak, že účesu dodají objem. Krásně budou vypadat jemné vlny nebo lokny.

Svatební účes 11

Foto: Archiv Svět svateb

Květiny ve vlasech budou slušet každé nevěstě

Svatební účes si zaslouží nějakou ozdobu. Zajímavým doplňkem jsou živé květiny. Využijete je ve všech výše zmíněných typech účesů. Nebojte se, květiny nezvadnou. Květinářky i kadeřnice dobře vědí, které květiny jsou nejvhodnější a jak je nejlépe umístit do vlasů. Středně dlouhým vlasům bude slušet věneček i jedna květina.

Vyzkoušejte peříčkové čelenky a ozdoby

Elegantní a netradiční ozdobou jsou peříčka. Jejich výhodou je, že je seženete v různých barevných odstínech. Jsou k dostání menší i větší pírka. Nemusíte vypadat jako indiánka. K dostání jsou čelenky nebo samostatné peříčkové ozdoby. Hodí se do drdolů, copánků i k rozpuštěným vlasům. Peříčka může floristka vetkat i do vaší svatební kytice a ženichovy do korsáže.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz