Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Nezapomeňte na krásnou a pohodlnou svatební obuv

Investujte do kvalitní obuvi, vždyť v ní prožijete ten nejkrásnější den a nejdivočejší noc.

2020-06-08.Líbí se mi (2).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební doplňky/Nezapomeňte na krásnou a pohodlnou svatební obuv

Investujte do kvalitní obuvi, vždyť v ní prožijete ten nejkrásnější den a nejdivočejší noc.

Dámská svatební obuv je kapitolou sama pro sebe. Musí být krásná, kvalitní, musí ladit se šaty a doplňky a ještě by na ni neměl padnout celý rozpočet.

Svatební lodičky jsou jasná volba

Nejčastější volbou jsou klasické lodičky. Volí se v bílé, champagne (šampaň) nebo perlové barvě. A že nemůžete žádné takové sehnat? Zvolte odstín, ve kterém je celá svatba. Své svatební lodičky využijete i později na běžné nošení.

„Moje střevíčky jsou jako ze zlata,
když je mám připadám si hrozně bohatá,
ty si vezmu jen v onen slavný den
až si sednem do kočáru ty a já.“

Splňte si sen, kupte si luxusní svatební obuv

Luxusní svatební boty jsou ozvláštněny ozdobami, vysokým leskem a většinou bývají na velmi vysokém podpatku. Rozhodně budou velmi originální a budou se na fotografiích báječně vyjímat. Luxusní svatební boty vám budou všechny ženy závidět. Dovolit si je mohou ženy, které na tak vysokých podpatcích umějí chodit a které nemají stejně vysokého partnera.

Velký výběr svatební bot najdete na stránkách www.strevice.cz

Svatební botky na klínku – krásné a pohodlné

Pokud se bojíte, že nezvládnete celý den chodit s jehlovými podpatky, zkuste svatební boty na klínku. Výšku zachováte a nebudou vás bolet nohy. Pokud budete mít svatbu v přírodě, jsou svatební boty na klínku ideální volbou. Nebudete se s nimi bořit do trávníku.

Svatební obuv na klínku

Tip pro odvážné: svatební balerýnky nebo tenisky

Obuvníci myslí i na ženy, které preferují svatební boty na nízkém podpatku. K dostání jsou i svatební boty s páskem přes nárt. Stále to není ono? Na obřad si obujte luxusní svatební boty a na párty se přezujte do balerýnek. Nyní letí i svatební tenisky! Pokud chcete, vyzdobte si je podle svého stylu a mějte je klidně po celou svatbu. Je to hravé, bláznivé a rošťácké.

DALŠÍ TIPY na dámskou svatební obuv najdete na stránkách www.strevice.cz
Svatební obuv s páskem, balerýnky, tenisky

Co si obuje ženich? Elegantní svatební boty

Svatební obuv pro pány je snad větším oříškem, než ta dámská. Ženich boty nezakryje sukní, proto musí perfektně ladit s oblekem. Dámy, musíte vyvést pány z omylu, že jejich jediné společenské boty budou bohatě stačit. Pro klasickou svatbu volte spíše jednoduché a elegantní s decentním zavazováním. Pokud máte svatbu v uvolněném stylu, vem te si také bláznivé tenisky jako má nevěsta.

PŘEJÍT NA STRÁNKY S PÁNSKOU OBUVÍ
Pánská svatební obuv

Foto ilustrativní

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz