Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Tipy jak o svou pleť pečovat před svatbou

Před svatbou trpí pleť stresem, nevyspáním. Máme pro vás tip, jak pleť připravit na váš velký den.

2017-08-31.Líbí se mi (2).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební líčení/Tipy jak o svou pleť pečovat před svatbou

Před svatbou trpí pleť stresem, nevyspáním. Máme pro vás tip, jak pleť připravit na váš velký den.

Před svatbou musí vaše pokožka ustát nevyspání, stres, nánosy líčidel nebo dokonce zakouřené prostory (například na rozlučce). Myslete na svou pleť a dopřejte ji proto kvalitní péči. Pleť čistěte, hydratujte a zbytečně ji „neduste“ pod nánosem nekvalitních líčidel.

“Při výběru správné kosmetiky věnujte pozornost především tomu, na jaký druh pleti je určena.”

Základem je čistá pleť

Každá žena ví, že by se měla před spaním pečlivě odlíčit, aby pleť mohla dýchat. Čisticí vody pleť hydratují, vyčistí a ty s alkoholem stahují póry. Doporučujeme používat odličovač očí a zvlášť odličovač make-upu. Každý druh kosmetiky má jiné složení a jinak působí na pleť. Jednou týdně aplikujte jemný peeling, který vaši pleť vyhladí a prokrví.

Unavenou pleť hydratujte krémy či séry

Po rozlučce se svobodou, kdy jste protancovala celou noc, aplikujte účinné sérum na oživení. A pijte hodně vody. Protože, pokožku byste měli vyživovat i zevnitř – vodou a zdravou stravou. Sérum je specifické svým množstvím aktivních látek. Ještě více výživy vám dodá kúra, kterou si můžete dopřávat po celý měsíc před svatbou.

“ Správnou péči o pleť zvládnete i doma s kvalitními přípravky.”

Celý proces završte denním či nočním výživovým krémem. Krémy používejte podle svého typu pleti. Doporučujeme použít i krém na oční okolí, je to nejcitlivější místo obličeje a první vrásky se tvoří právě kolem očí.

Sérum, výživný denní krém, oční krém
Prohlédnout produkty na výživu pleťi

Krásnou pleť dokreslí sluníčko a jemná kosmetika

Dejte si pozor na sluníčko, je sice zdrojem krásného opálení, ale může způsobit předčasné stárnutí kůže. Myslete na to, že opalovací krémy s faktorem nemají oddálit opálení, ale snížit rizika. A rada na závěr: důvěřujte kvalitní kosmetice. Stačí kapička a dokonalý výsledek je zde. BB krémy pleť sjednotí a hydratují, CC krémy více kryjí a jsou vhodné i pro pleť s vráskami.

Foto: Krása.cz

Opalovací sada, BB s UV faktorem, CC krém
Prohlédnout produkty na krásné a zdravé opáleníProhlédnout produkty na tónování pleťi
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz