Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební image aneb jak ve svatební den zazářit

Krásné nevěsty prozradily svůj recept na krásu - starají se o pleť dlouhodobě. Přečtěte si jejich tipy.

2017-04-30.Líbí se mi (0).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební líčení/Svatební image aneb jak ve svatební den zazářit

Krásné nevěsty prozradily svůj recept na krásu – starají se o pleť dlouhodobě.

Každý má někdy v životě potřebuje vypadat mimořádně dobře. Někdy jsou to zásnuby, předsvatební párty a později právě svatba. Právě pro takové příležitosti máme pro vás pár tipů, jak se udržet krásná.

Víte, že krása lze načasovat?

Podobně jako sportovci plánují načasování své sportovní formy na vrcholové soutěže, je dnes možné vyladit „estetickou formu“ do nejlepšího výsledku v určitou dobu. Mějte na paměti, že krása neznamená pouze perfektní líčení. Zkrášlovací kosmetika celý proces zpravidla završuje.

Krása.cz

“Plánujte dostatečně dopředu – nejlépe hned jak znáte termín svatby.”

Některá pleť si zaslouží i pomocnou ruku dermatologa. Důležité je načasování těchto metod tak, aby se jejich výsledek projevil v době, kdy to je potřeba. Hojení je totiž proces, který potřebuje čas. Některé procedury navíc nejdřív kvalitu pleti zhorší a později přijde zlepšení.

Vaše svatební hostina i párty se bude odehrávat ve vnitřních prostorách mlýna nebo na zahradě pod párty stany. K dispozici vám bude celý areál mlýna a vy si svatební oslavy budete moci užít plnými doušky bez vyrušování. Tým Hodějovického mlýna vám zajistí kompletní svatební servis i vám sestaví cenovou nabídku přímo dle vašeho přání.

Investujte do kvalitní kosmetiky, pleť vám to vrátí

Každá z nás má vždy radost, když ušetří. Občas může nastat zklamání, že výsledek nesplňuje očekávání. Kvalitní značky jsou zárukou, že bude stačit malé množství přípravku a slibovaný efekt se opravdu dostaví. Každá budoucí nevěsta by měla mít na nočním stolku kvalitní odličovač, noční a denní výživný krém a případně i masku.

Prohlédnout produkty k péči o pleť

Být krásná, znamená být zdravá

Celý proces „vylepšování“ berte jako příspěvek k vašemu zdraví. Nejlepší hydratace je „zevnitř“. Proto myslete na nealkoholický pitný režim, dostatek spánku a dobrou stravu. Do svého jídelníčku můžete zařadit zdravé a „in“ výživové doplňky. Přírodní produkty jsou nabité aminokyselinami, vitamínem B a minerály, které naše pokožka potřebuje.

Foto: Krása.cz

Prohlédnout výživové doplňky
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz