Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba na rozhledně

Rozhledna je perfektní místo, kde si milovníci výšek a vyhlídek mohou říci své ANO.

2017-12-10.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Rozhledna je perfektní místo, kde si milovníci výšek a vyhlídek mohou říci své ANO.

Bude váš svatební obřad tradiční v kostele, na zámku, v zahradě či na radnici nebo spíš zvolíte nějaké méně obvyklé místo? To je otázka, kterou řeší všichni snoubenci. Svatba na rozhledně, s vyhlídkou do krásné přírody, upoutá snad každému.

Svatba na rozhledně

Svatba na rozhledně pro vás bude mít stejné romantické kouzlo jako svatba na zámku nebo na hradě. Rozhledny jsou svou polohou, prostředím a romantickým výhledem stále více vyhledávaným místem pro uspořádání svatby. Na některých rozhlednách si navíc můžete uspořádat celý svatební den.

„Na rozhledně můžete svou vyvolenou požádat o ruku a do roka a do dne si na stejném místě můžete říct své ANO“

Svatební obřad i svatební hostina

Mnoho snoubenců při hledání perfektního svatebního místa klade důraz na upořádání obřadu, hostiny a svatební párty na jednom místě. To vše vám mohou poskytnout i rozhledny. Buď se restaurace nachází přímo u rozhledny, nebo si můžete zajistit služby cateringové společnosti, která se vám ráda o vše postará.

Svatební pár v přírodě

Foto: Archiv Svět svateb

Kouzelná místa pro svatbu v oblacích

Pro svůj svatební obřad na rozhledně budete mít široký výběr z různých romantických koutů naší republiky. Rozhledny s nádherným výhledem do širokého okolí naleznete např. v Krušných horách na rozhledně Růžový vrch i na Jeřabině, na rozhledně Veselice v Moravském krasu i na rozhledně Onen Svět v Jihočeském kraji. Vyberte si to správné místo a užijte si svatbu snů s nádhernými výhledy.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz