Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Proč diamanty patří na zásnubní prsteny

Diamanty jsou skvělým doplňkem zásnubních prstenů, každá žena by takový chtěla mít. Darujte své milované perfektní zásnubní prsten.

2020-11-22.Líbí se mi (5).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Snubní prsteny/Proč diamanty patří na zásnubní prsteny

Diamanty jsou skvělým doplňkem zásnubních prstenů, každá žena by takový chtěla mít. Darujte své milované zásnubní prsten s diamantem.

Váš příběh může začít…

Kouzlo diamantů

Diamanty jsou odvěkým reprezentantem síly, luxusu a nepřekonatelné krásy. Zásnubní prsten s diamantem dokáže vykouzlit nádherný úsměv na tváři vaší vyvolené. Stane-li se součástí nejen večerního outfitu, celý obraz osobnosti se rázem změní. Nehledě na to, jak dobře se bude cítit vaše vyvolená, která na sobě tento drahý kámen a symbol vaší lásky ponese.

Zásnubní prsten s diamantem od 9 650 Kč

Diamant k zásnubnímu prstenu patří

Jak se diamanty dostaly do zásnubních prstenů? Zásnubní prsteny se diamanty začaly zdobit až ve 20. století, konkrétně v meziválečném období. Během prvních třiceti let tohoto trendu se v USA staly diamanty v zásnubních prstenech velkým trendem. Více jak 80% tehdejších zasnoubených mladých dívek nosilo zásnubní prsten zdobený právě diamantem. Nutno podotknout, že ani v té době to nebyla levná záležitost.

Za tímto diamantovým boomem zásnubních prstenů však v minulosti nestálo nic jiného než efektivní reklama americké společnosti, která veřejnosti začala ukazovat, jak krásně šperky s diamanty mohou vypadat.

Symbol lásky a společného života

S přihlédnutím ke skutečnosti, že diamant je drahým kamenem, který svou hodnotu nikdy neztratí, není divu, že tento chytrý tah přilákal miliony mladých párů a dodnes má svůj význam. Diamant je symbolem investice do společného vztahu a budoucího života. Zásnubní prsten s diamantem je nejlepší volbou při žádosti o ruku vaší milované.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz