Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební veletrh v hotelu Diplomat

Úspěšný svatební veletrh plný svatebních novinek a inspirací.

2018-09-01.Líbí se mi (4).Komentářů: 0

Plánujete svatbu? Pokud ano, pravděpodobně už jste slyšeli o tradičním svatebním veletrhu v hotelu Diplomat Praha, který probíhá v zimě již od roku 2001.

Svatební veletrh Diplomat logo

POZOR:

Z důvodu rekonstrukce se v roce 2019 svatební veletrh v hotelu Diplomat nekoná.

V roce 2019 se svatební veletrh v hotelu Diplomat nekoná

Svatební veletrh v hotelu Diplomat se v roce 2019 nekoná z důvodu dlouhodobě plánované rekonstrukce hotelu.

Termín konání:

  • V roce 2019 se svatební veletrh v hotelu Diplomat nekoná.

Důvod:

  • Dlouhodobě plánovaná rekonstrukce hotelu Diplomat.

Vstupné:

  • 50 Kč / osoba / den

Tradicí je vysoký zájem veřejnosti i odborníků

Svatební veletrh v hotelu Diplomat je každý rok přehlídkou toho nejlepšího, co se ve svatebním segmentu nabízí včetně nejnovějších trendů. Každoročně uvítá minimálně 100 vystavovatelů a více než 5000 nastávajících novomanželů. Svatebním víkendem v Diplomatu provází každý rok známá populární osobnost, která dodá celé akci šmrnc a eleganci.

Témata svatebního veletrhu v hotelu Diplomat

Pro návštěvníky veletrhu je připraveno mnoho předních vystavovatelů, kteří se již dlouhá léta zabývají svatební tématikou. Těšit se můžete na módní přehlídky, ochutnávky, ukázky líčení, rozhovory s odborníky, workshopy, bohatý doprovodný program a semifinále soutěže Souboje nevěst s možností volby své favoritky. Dozvíte se, co je trendy a jaké hity se připravují pro nadcházející svatební sezónu.

Plakáty minulých ročníků

Svatební veletrh v hotelu Diplomat 2018
Svatební veletrh v hotelu Diplomat 2016
Svatební veletrh v hotelu Diplomat 2015
Svatební veletrh v hotelu Diplomat 2014

POZOR:

Z důvodu rekonstrukce se v roce 2019 svatební veletrh v hotelu Diplomat nekoná.

EKO SVATBY

Trendem poslední doby jsou takzvané eko svatby, které nezatěžují planetu zbytečným znečištěním a zároveň mohou reflektovat zdravý životní styl. Svatba probíhá v ryze přírodním prostředí, hlavní roli hraje sláma, bylinky a dřevo. Místo tradičních papírových oznámení lze posílat pozvánky jen elektronickou formou, šaty mohou být z přírodních materiálů. Vynikající tečkou bývá raw svatební dort.

INDUSTRIÁLNÍ SVATBY

Industriální styl svateb propojuje syrovost obřadů v továrních halách s cihlovými zdmi, železné konstrukce v kombinaci s romantickými světýlky a dřevěnými prvky nebo krásné a výrazné kytice. V barvách převládají jemné tóny šedé, světle růžové, hnědá nebo zelená, které mohou být doplněny kovově zlatou nebo stříbrnou. Nesmějí chybět svítící iniciály novomanželů.

Industriální svatba

PUNKROCKOVÉ SVATBY

Punkrockové nevěsty vymění tradiční romantické šaty za krajku v kombinaci s koženými bundami. Výhodou je, že se s punkrockovým stylem nemusíte moc vymýšlet, je dovoleno v podstatě vše, co je v rozporu s romantikou, princeznovskými svatbami na zámku či sladkými barvami typu růžové.

Sledujte Facebookovou stránku svatebního veletrhu v hotelu Diplomat.

Foto: Hotel Diplomat

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz