Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební obřady a hostiny na Praze 3

Uspořádejte si svatbu v romantickém srdci Prahy 3 - kouzelná svatba v oblacích nebo jako svatba známé celebrity.

2017-01-17.Líbí se mi (0).Komentářů: 0

Uspořádejte si svatbu v romantickém srdci Prahy 3 – kouzelná svatba v oblacích nebo jako svatba známé celebrity.

Hostina i obřad jsou jedny z nejdůležitějších částí, které utvářejí samotnou svatbu. Abychom si obě části co nejvíce užili, tak bychom měli vybrat místo, které se nám bude líbit a budeme se tam cítit dobře. Taková místa můžeme najít na Praze 3.

Nejzajímavější svatební místo na Praze 3 je… kdo to ví?

Mezi nejoriginálnější můžeme považovat uspořádání svatby v prostorech Tower Park Praha. Jde o známou Žižkovskou věž, kde si svatební obřad můžeme užít ve výšce 93 metrů nad zemí a svatební hostinu uspořádat přímo pod věží v zahradní restauraci nebo s romantickým výhledem na celou Prahu v restauraci Oblaca.

“Svatba na Praze 3 – to je svatba v oblacích.”

Můžeme využít i netradičního prostředí observatoře či restaurace k vytvoření nezapomenutelných fotografií třeba i s pražskými střechami, které z té výšky budou v našem velkém svatebním dnu opravdu maličké.

Foto: Archiv Svět svateb

Žižkovské radniční „ANO“

Dalším krásným neobarokním místem na Praze 3 je žižkovská radnice. Interiér budovy nás zaujme svou vzdušností, lehkostí, kterou prostoru dávají velká okna a vysoké stropy. V této známé obřadní síni proběhli svatební obřady mnoha známých osobností jako například Vlasty Buriana, Jaroslava Seiferta nebo Václava Havla. Tak proč se nestát na jeden den také důležitou osobností mezi těmito stěnami, které už leccos pamatují?

“Vezměte se jako známé hvězdy na žižkovské radnici! ”

Svatební foto u bitvy na Vítkově hoře

Tyto prostory dodají na eleganci a něžnosti také našim svatebním fotografiím. S novomanželem můžeme zapózovat u originálu obrazu „Bitva na hoře Vítkově“ nebo u krásných širokých oken či stylového nábytku.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz