Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební fotokniha a fotoalbum ve dřevě či se samolepkami

Svatební fotoalba a fotoknihy jsou součástí každé svatby.

2021-10-03.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební fotografie/Svatební fotokniha a fotoalbum ve dřevě či se samolepkami

Jedinečné svatební fotoalbum se samolepkami. 3 kroky jak si vytvořit originální vzpomínku na váš velký den.

Svatba je jedním z nejkrásnějších momentů v životě. Zaznamenejte si proto do fotoalba všechny důležité momenty z vašeho velkého dne a vytvořte si krásnou památku. Zachyťte váš obřad, první polibek a tanec… Už napořád.

Svatební fotokniha není jen obyčejné fotoalbum

Svatební fotoalba a fotoknihy jsou nedílnou součástí každé veselky. Nejenže na svatbě při tvorbě svatební knihy hostů dobře zabavíte vaše svatebčany, ale navíc vám určitě vznikne i vtipná vzpomínka s fotkami a „dobře míněnými“ radami do života.

Vytvořte si i vy originální vzpomínku na váš svatební den. Nechte se inspirovat kreativními fotoalby z dílny Lovelu. Díky čistým listům a tematickým samolepkám si vytvoříte fotoalba a svatební knihy přesně podle vaši vlastní fantazie. Jak na to?

Chci svou svatební fotoknihu či fotoalbum

Zdroj fotografií: Lovelu.cz

1. krok: Vyberte vaše oblíbené fotografie

Fotky jsou základ. Pečlivě proto vyberte vaše oblíbené fotografie zachycující důležité momenty svatebního dne. Předtím než začnete lepit, tak si fotky pro jistotu naaranžujte na papír. Můžete je skládat jednu vedle druhé, nebo i přes sebe. Ideálně je seřazujte chronologicky podle toho, jak probíhá váš den.

2. krok: Lepte, zdobte a malujte

Díky čistým listům vhodným k malování a popisování si můžete album vlastnoručně ozdobit. Znáte metodu scrapbooking? Tato metoda zdobení fotoalb vám umožní vaše vzpomínky ještě vylepšit. Použijte ozdobné samolepky s tematickými obrázky a nápisy, nebo velmi oblíbené dekorační washi pásky. Díky nim můžete nejen fotky nalepit, ale vytvořit kolem nich i ozdobné rámečky. Pokud jste opravdu kreativní, tak vezměte do ruky pastelky, nebo fixy a můžete tvořit.

3. krok: Zachyťte kouzlo okamžiku

Zapište to! Připište datum, místo, co jste dělali, nebo jak jste se u toho cítili. Popisky dají vašim fotkám život i po mnoha letech a díky nim nezapomenete na vtipné momenty ze svatby, nebo zábavné hlášky svatebčanů či oblíbené citáty. Popisky můžete zapsat rovnou do fotoalba, nebo si je můžete zapsat zvlášť na čtvrtky papíru a ty tam pak vlepovat. Budete mít možnost opravit případné překlepy.

Ať máte na co vzpomínat…

Nenechte vaše vzpomínky upadnout v zapomnění a chraňte je před vymazáním z mobilu, nebo počítače. To by byla velká škoda.

Vytvořte si krásnou památku na váš velký den, ať máte na co vzpomínat. Už napořád.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz