Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Rozjeďte váš první svatební tanec

Zajímavým novomanželským tancem může být několikaminutové „předvádění se“ na sestřih známých písní.

2021-05-26.Líbí se mi (16).Komentářů: 0

Plánujete svatbu a chcete, aby se vaši svatebčané společně s vámi fakt pobavili? Udělejte ze svatby nezapomenutelný zážitek a překvapte je!

Překvapte všechny vaším prvním svatebním tancem!

Vaše svatba může být maximálně originální, plná zábavy, humoru a veselí a nepovedený svatební tanec může celou atmosféru svatby nepříjemně pokazit. A to zaručeně nechcete!

Co na tom, že ženich neumí tančit? Ani to nemusí být překážkou. Svatební tanec totiž nemá žádnou pevnou podobu a může ho každý pojmout, jak se mu zachce. Ačkoliv se to možná nezdá, novomanželský tanec nabízí skutečně velkou flexibilitu a možnost fantazie.

Svatební tanec neznamená jen valčík, waltz či ploužák

Tanec může mít svěží, moderní a zábavný vzhled. Například v Americe jsou novomanželé velice kreativní, můžete hledat inspiraci právě tam. Salsa, Reggaeton, Samba, Tango, Slowfoxtrot, Jive a velké množství dalších svatebních tanců!

Některé kousky jsou skutečně až šílené. Ale o to přeci jde! Šokovat, zabavit, rozesmát. Předvést tanec, na který se nezapomíná!

První tanec

„Předvádění se“ na sestřih známých písní

Pokud jste exhibicionisté, zajímavým novomanželským tancem může být několikaminutové „předvádění se“ na sestřih známých písní. Existuje tolik písní, které všichni znají a již samotný poslech přináší úsměvy na tváři.

Přidáte-li k tomu vtipné kroky, případně i převleky během tance, svatebčané se budou za břicho popadat. Převleky můžete pojmout i tak, že si oblečení budete oblékat přes sebe.

Bojíte se novomanželského tance jako čert kříže?

Pokud se OPRAVDU bojíte,  přečtěte si náš článek „Bojíte se novomanželského tance?

NÁŠ TIP: Vemte si 3 hodiny výuky novomanželského tance s profesionály a uvidíte, že z prvního svatebního tance bude nakonec velká zábava a „kopec srandy“.

Přečtěte si náš článek Bojíte se novomanželského tance?

Neumíte-li tančit, svatební tanec si nacvičte a dáte to!

Ne každý z nás (hlavně to platí pro pány) umí tancovat, takže po vašem snoubenci dámy nechtějte, aby zatančil náročný tanec, který místo emocí a radosti bude budit právě opačný účinek.

Svatební tanec je možné pojmout i v naprosto odlišném stylu, tak, aby byl vášnivý a elegantní a zvládl jej i průměrný či podprůměrný tanečník.

Stáhněte si 10% slevu na nácvik prvního svatebního tance

Slevový poukaz na nácvik novomanželského tance

Doporučujeme osvědčenou taneční školu

Tanec pro všechny

Individuální lekce pro snoubence s výukou zvoleného tance (waltz, valčík, rumba, …) probíhají, pro lepší představu, se zkušeným instruktorem Školy Tance Pro Všechny.


Přečtěte si reference

Moc děkujeme za tanec. Učitelé tance, velice příjemní profesionálové, ušili nám tanec na míru. Svatební hosté byli nadšeni, nečekali takové překvapeni, takže určitě doporučuji využít taneční školu, byl to velký nezapomenutelný zažitek jak pro nás, tak pro hosty.manželé Březinovi
Chtěli bychom vám poděkovat za skvělou přípravu na náš první manželský tanec. Váš výběr tance, choreografie i hudby byl skvělý (taktéž vaše schopnost v tak krátké době nás to naučit), my jsme si to moc užili a i ostatní nás chválili za nejzábavnější první tanec co viděli.manželé Šimánkovi

Zde najdete další reference.


V taneční škole vám pomohou s výběrem svatebního tance a vytvoří vám jednoduchou choreografii. Můžete s sebou přivést i vaše nejbližší a ve studiu pod dohledem se naučí několik základních kroků různých tanců.

Je to téměř intimní okamžik, takže dejte pozor…

Pamatujte si – je jedno, zda ženich šlápne nevěstě na nohu, nebo nevěsta netrefí rytmus. Hlavní je, že si to oba užijí. Celý svatební den by měl patřit novomanželům a měli by si ho náležitě užít.

A o prvním manželském tanci to platí dvojnásob. Je to téměř intimní okamžik, kdy oba mohou zvolnit a vychutnat si atmosféru, užít si jeden druhého, bavit se.

… aby nevěsta nevláčela po parketu ženicha

Pokud však někdo opravdu chce na své svatbě předvést solidní vystoupení, není na škodu zaplatit si taneční kurz nebo lekce. Lektoři jsou schopni vás během pár lekcí naučit základní i pokročilé kroky, záleží na tom, s čím začínáte.

Pokud jste nikdy netančili, nemůže po pár hodinách očekávat zázraky. Ale určitě je lepší umět základní kroky, než aby nevěsta vláčela po parketu ženicha, který neví ani to, o jaký tanec se to jeho drahá polovička pokouší.

Výuka tance přímo na vaší svatbě = zábava zaručena

Zabavte svatebčany a navíc je naučte tančit! Interaktivní miniškolička přímo na svatbě vždy obsahuje dvě krátká show, blok výuky zábavných a jednoduchých tanců, které Vaši svatebčané využijí na pokračující veselce. Je připraveno i překvapení pro novomanžele. Nehledejte program pro Vaše hosty v době focení novamanželů a svěřte svatební zábavu do rukou lektorů ze Školy Tance Pro Všechny.

Přečtěte si náš článek ``Naučte svatební hosty tančit``

Videa, jak může vypadat váš svatební tanec:

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz