Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Romantická i akční svatba na lodi či parníku na Vltavě

Uspořádat svatbu na lodi je pro milovníky vody a romantické duše skvělý nápad.

2020-01-17.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Romantická i akční svatba na lodi či parníku na Vltavě

Uspořádat svatbu na lodi je pro milovníky vody, akčních scén i romantické duše skvělý nápad.

Akční scény i romantika – to je svatba na lodi

Na lodi i na pláži lze zažít opravdu nevšední svatební zážitky, které spolu dohromady jinde nazažijete. Doporučujeme při svatbě na lodi či parníku naplánovat a zkombinovat romantický i akční scénář. Váš svatební den na několika různých místech bude originální.

Na plující lodi lze uspořádat i svatební obřad

Svatba na lodi má velké množství variant, které lze přizpůsobit vašim požadavkům. Po předchozí domluvě můžete být na lodi i oddáni. Je ale potřeba se předem domluvit s místní matrikou, na které budete zajišťovat svatební obřad a svatební formality.

Zamilovaný svatební pár v objetí

Doporučujeme

Svatební program na souši a na vodě je originální

Svatební obřad a další svatební program je možné naplánovat opravdu originálně. Na lodi zažijete to, co nikde jinde. Nechte si navrhnout originální svatební zábavní program. Je možné si vybrat trasu svatební plavby tak, aby bylo vše načasováno podle vašich představ. Na některých zajímavých místech můžete i vystoupit a část programu může pokračovat na souši. Možností a variant zábavy, máte-li k dispozici loď nebo motorové čluny je opravdu mnoho.

Svatební hostina na lodi

Svatební hostinu lze uskutečnit také na palubě – lodě mají většinou plně vybavené kuchyně, které mají širokou nabídku pokrmů. Pokud byste chtěli na lodi také grilování, je potřeba podle toho vybrat správnou loď – né všechny lodě jsou na grilování uzpůsobené.

Na lodi můžete strávit prakticky celou dobu Vaší svatby od obřadu a hostiny, až po večerní poveselení s přáteli. Lodě umožňují jak reprodukovanou, tak živou hudbu a tanec. Nemusíte ani po celou dobu svatby plout nebo trávit celou dobu na lodi, vše je možné různě nakombinovat.

Je možné po svatebním obřadu zastavit u břehu a svatební hostinu uskutečnit v přilehlé restauraci. Večer je možné zakotvit u některého z přístavišť třeba s výhledem na Pražský hrad nebo jinou památku, aby vaši hosté mohli loď kdykoliv opustit, nebo nastoupit na palubu.

Svatba na lodi polibek velké foto

Svatba s božskými výhledy na pražské památky

Svatební obřad můžete mít hned na několika úžasných místech. Račte si vybrat. Svatební obřad pod Karlovým mostem uprostřed historického centra Prahy nebo na řece Vltavě odkud je nejlepší výhled na Pražský hrad nebo pod Vyšehradem, na Slapech či na Mělníku.

Zjistit ceny romantické svatby na řece Vltavě

Svatební obřad na lodi a následná plavba s okouzlujícími výhledy na historické pražské památky může být tím nejkrásnějším zážitkem, na který vy a vaši svatební hosté budete vzpomínat celý život.

Zábava na lodi – tradiční i netradiční

Svatbu může večer oživit třeba představení kouzelníka a večerní ohňostroj by mohl zakončit svatební romantiku a oznámit všem večerním hostům, že je čas se přesunout na břeh a pokračovat ve svatebním veselí například v nedaleké vinárně.

Svatba na lodi bude rozhodně nezapomenutelným dnem pro všechny zúčastněné a jen tak nikomu nevymizí z paměti.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz