Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební tužky se jmény a datem svatby

Svatební tužka bude milým dárkem pro vaše svatební hosty. Vybrat si můžete z několika variant.

2023-07-12.Líbí se mi (2).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební dary/Svatební tužky se jmény a datem svatby

Svatební tužka bude milým dárkem pro vaše svatební hosty.

Přemýšlíte, jakým dárkem překvapit rodinu a přátele? Chcete darovat maličkost, která potěší, připomene krásný okamžik, ale nebude stát jmění? Doporučujeme vám svatební tužky se jmény a datem vaší svatby. Je to praktický dáreček pro vaše svatební hosty.

Originální svatební tužka s gumou nebo s krystalem

Svatební tužka se jmény snoubenců a datem svatby

Na svatební tužku si můžete nechat vyrýt svá jména a datum vaší svatby. Nebo můžete každému svatebnímu hostu darovat tužku s jeho jménem. Text si můžete vybrat z několika fontů. Na tužku vám dokonce vygravírují i srdíčko. Pokud nechcete jméno, napište na tužku krátké motto. Vybrat si můžete z několika barev krystalů Swarovski. Vaše svatba tak bude dokonalá i v nejmenších detailech.

Koupit svatební tužky se jmény

Originální a užitečný dárek pro svatebčany

Že je svatební tužka obyčejný dárek? Není to pravda. Kdokoliv bude s tužkou psát, vzpomene si na novomanžele. Navíc je to praktický dárek, na který se nepráší. Tužku můžete ozvláštnit třeba tím, že s ní budete psát jenom svá přání.

Typy písem a motivů na svatební tužku

Se svatební tužkou si dokonce užijete spoustu zábavy

Máme pro vás tip, jak využít tužky už na svatbě. Potřebujete jenom velkou čtvrtku. Rozdejte svatebčanům tužky a vybídněte je, aby v době, kdy se jim nemůžete věnovat, napsali na čtvrtku něco krásného. Záleží jenom na vašem zadání a kreativitě hostů. Mohou vám na čtvrtku napsat přání do společného života, zavzpomínat na společné okamžiky, či něco nakreslit.

Ukázat všechny druhy svatebních tužek se jmény

Jak si můžete doladit svou svatební tužku?

Svatební tužky s krystalem Swarovski

Svatební tužky s krystalem Swarovski

Svatební tužku můžete sladit s výzdobou. Nechte si text vyrazit na střed tužky. Na její konec můžete umístit barevnou stuhu do barvy vaší svatby. Svatební tužku můžete dokonce obarvit, je to možné například fixem na bílé tabule. Barva z fixu se „nasákne“ do gravírovaných písmenek a lakované okolí se snadno otře. To stejné lze udělat i pomocí navlhčené barevné křídy. Křída v písmu už zůstane a máte jej krásně barevné.

Foto: Svatební diář

Přejít do e-shopu svatebních tužek
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz