Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

10 svatebních doplňků, bez kterých se nevdáte

Víte, jaké svatební doplňky vám nesmějí chybět?

2018-07-11.Líbí se mi (4).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební doplňky/10 svatebních doplňků, bez kterých se nevdáte

Máme pro vás seznam svatebních doplňků, které by žádné nevěstě neměly chybět.

Připravili, jsem pro vás seznam svatebních doplňků, které by každá nevěsta ve svůj velký den měla mít. Zjistěte zda máte vše připravené a co si ještě musíte pořídit, aby se váš svatební den stal perfektním.

Doporučujeme: Svatební doplňky a kloboučky od Lary Cantalupo

Návrhářka Lara Cantalupo působí již třetím rokem na českém trhu, na který vstoupila se svou svatební kolekcí „Svatební závoj tak trochu jinak“. Zpočátku svou práci brala jako koníček, po čase se z koníčku stala její vášeň a podnikání, ve kterém se neustále vzdělává, experimentuje s novými postupy a zkouší nové techniky, a tím si rozšiřuje hranice svých tvůrčích možností.

V její dílně se rodí nejen svatební doplňky pro nevěsty, ale i společenské kloboučky na každou příležitost, ať už se jedná o svatbu, večírek, ples či dostihy. Návrhářka využívá ve své tvorbě současné tendence světové módy a postupy moderního kloboučnictví. Každý model je vytvořen ručně a je zcela originální a jedinečný. K tvorbě svých modelů používá materiály, které dováží ze zahraničí, například ze Španělska, Anglie, Dubaji či Maroka.

Foto: Ingrid Slobodová

1. Svatební střevíčky

Vezmeme to hned od podlahy. Nevěsta bude mít náročný den, proto by měla investovat do kvalitní a zároveň krásné obuvi. Velmi oblíbené jsou boty na podpatku či balerínky v barvě bílé, šampaň, perlové či stříbrné.

Velký výběr střevíčků najdete na Střevíce a více...
Střevíce a více... Menbur by Visual Bodegon

2. Podvazek

Nevěsta by měla mít něco nového, starého, půjčeného a modrého, proto bývá nejčastěji v modré barvě. Podvazek je sexy doplněk a navíc si s ním užijete i spoustu srandy.

Svatební doplňky

“S těmito doplňky bude vaše svatba kompletní.”

3. Svatební spodní prádlo

Na spodní prádlo samozřejmě myslí každá nevěsta. Měla by zainvestovat do krásného a pohodlného prádla, které ohromí jejího nastávajícího. Navíc sexy prádlo využije i později.

4. Malá kabelka – psaníčko

Botky a kabelky jsou slabostí mnoha žen. I ve svůj velký den musíte mít vše potřebné při ruce. Decentní kabelku využijete i do společnosti.

5. Šperky

Ten nejdůležitější šperk dostanete až před oltářem, ale celkový dojem můžete podtrhnout báječnými šperky. Jednoduchou eleganci můžete nosit do divadla i na romantické večeře ve dvou.

6. Závoj

Může to vypadat staromódně, ale závoj je krásným doplňkem. Nic se nevyrovná okouzlujícímu překvapení, když ženich zvedne závoj a uvidí svoji milovanou.

Závoj

7. Čelenka či doplněk do vlasů

Varujeme vás, čelenky a korunky jsou návykové. Jakmile si koupíte jednu, budete po čelence sahat i při jiných příležitostech. Jsou nádherné a praktické.

8. Svatební bolerko

Proti večernímu chladu pomůže svatební bolerko. Bolerka existují v různých provedeních – s krátkými nebo dlouhými rukávy, zapínací nebo ne, kožešinkové, lesklé nebo jen lehoučké jako peříčko.

9. Deštník nebo paraplíčko

Správná žena je připravena na vše. Pokud vám bude pršet štěstí, využijete krajkový deštník. A pokud bude svítit sluníčko, deštníček bude vypadat na fotkách báječně.

10. Košilka na svatební noc

O svatební noci můžete manžela překvapit svatební košilkou. Satén, krajka či jiné materiály dodají večeru jiskřivý náboj. Nezapomeňte s sebou košilku přibalit i na svatební cestu.

  • Podvazky

    Podvazky

  • Spodní prádlo

    Spodní prádlo

  • Závoj

    Závoj

  • Doplňky do vlasů

    Doplňky do vlasů

  • Svatební deštník

    Svatební deštník

  • Svatební noční košilky

    Svatební noční košilky

  1. Podvazky
  2. Spodní prádlo
  3. Závoj
  4. Doplňky do vlasů
  5. Svatební deštník
  6. Svatební noční košilky
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz