Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Podzimní svatba má svá zaručená kouzla! Romantické duše, zadejte se...

Hledáte inspiraci na podzimní svatbu? Pokud ano, podívejte se na pár tipů.

2023-09-09.Líbí se mi (7).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Zajímavosti o svatbě/Podzimní svatba má svá zaručená kouzla! Romantické duše, zadejte se…

Na podzim bude apetit hostů větší než v létě – myslete na to při objednávání občerstvení. Notorické teplomilce můžete zahřát zeleninovými polévkami, svařákem i grogem. Stoly nadekorujte kaštany a žaludy, barevnými listy, mísami s ořechy, jablky se skořicí a svíčkami.

Svatba na podzim = elegance a romantika zaručena

Podzim je úchvatný, protože hraje tolika barvami jako jaro, avšak je elegantnější a romantičtější. Stejně jako na jaře i na podzim můžete využít originalitu holínek a deštníků. Pokud je chladné počasí pro vás strašákem a už v duchu zoufáte, jak dopadne focení, nebojte. Ateliér vše zachrání.

Svatební barvy podzimu – hnědá, zlatá, oranžová

Barvy podzimu jsou tak elegantně krásné a tajemné. I přes chladné počasí vám dají pravý hřejivý pocit.

Vybírejte svatební dekorace a doplňky v barvách podzimu

Svatba na podzim

Podzimní svatební tabule

Na podzim bude apetit hostů jistě větší než v horkém létě. Zahřát je můžete výbornými zeleninovými polévkami, svařákem i grogem. Stoly nadekorujte poházenými kaštany a mísami s ořechy, jablíčkem se skořicí, či karamelkami. Prostředí můžete vyzdobit i romantickými svíčkami, bude to nádhera.

Doporučujeme: Pravá venkovská svatba v penzionu Kamínek

V penzionu Kamínek, v krásné přírodě Novohradskýxh hor, vám uspořádají svatební hostinu i celý svatební den dle vašich přání. Inspirujte se připraveným svatebním menu, které najdete na jejich internetových stránkách.

Připraví vám rádi českou svatební klasiku (šunková rolka s křenem, knedlíčková polévka a svíčková) či jakékoli další varianty, které máte rádi, včetně svatebních rautů. Nabídkou a servisem v penzionu Kamínek budete nadmíru spokojeni.

Zjistit více o svatbě v penzionu Kamínek

Vnitřní i venkovní prostory penzionu Kamínek jsou velice variabilní a jsou vhodné spíše pro větší svatby. K dispozici vám bude zahrada, pergoly, parket a venkovní sezení až pro 200 osob, sál s možností tabule pro 150 osob a restaurace pro 60 osob.

Foto: Penzion Kamínek

Doporučujeme: Podzimní svatba v Restauraci Hliněná bašta

Hledáte-li tip na podzimní romantickou svatbu v přírodě, navštivte restauraci Hliněná bašta v Průhonicích nedaleko Prahy. Romantický nádech tohoto kouzelného místa umocňuje terasa nad rybníčkem i vkusně upravené okolí. Vnitřek restaurace dekorují mohutné staré trámy a připadáte si jako na francouzském venkově.

Prohlédnout prostory Hliněné bašty

Zažijte svatební hostinu v restauraci z nepálené hlíny s vyhlášenou kuchyní, která vás překvapí spoustou lahůdek. Stylové zařízení restaurace, velká terasa s výhledem na rybníček a soukromé parkoviště. Grilování a možnost živé hudby s tancem. Co víc si přát?

Foto: Restaurace Hliněná bašta

Jaké zvolit doplňky na podzimní svatbu?

Šaty můžete doplnit šálou či šátkem, které poslouží jako hřejivý společník i nápaditý doplněk. Ženich si může zvolit kravatu v barvách svatby.

Podzimní svatební oznámení a jmenovky

Podzim můžete dát i do všech detailů. Dřevěné jmenovky s prvky listí a větviček zaujmou každého hosta. I se svatebním oznámením si můžete vyhrát. Zvolte barvy svatby a klidně přidejte typický podzimní prvek (list, žalud).

Svatební pár a nádherná podzimní scenérie zalitá sluncem

Svatební kytice a květinová výzdoba

Do čeho umístit květiny? Co takhle vázičky dát do obalů z kůry? Sezónní květiny jsou chryzantéma, gerbera, lilie, gladiola, slunečnice, hortenzie, jiřina, mečík, astra, růže a cínie.

Podzim vypadá na svatebních fotkách krásně

Jako házíme na jaře kvítky, vyhoďte do vzduchu listy! Vzniknou úžasné fotky. Podzimní park či les, ve kterém podzimní barvy hrají, je skvělé místo na focení romantických momentek.

Nevěsta s hnědými dlouhými vlasy s vlečkou v lese
Nevěsta na koni v podzimním lese
Usmívající se nevěsta s hnědými dlouhými vlasy

Foto: Archiv Svět svateb

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz