Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Snubní prstýnky na celý život

Výběr snubních prstýnků zaslouží stejnou, ne-li větší pozornost, jako výběr svatebních šatů.

2022-10-26.Líbí se mi (3).Komentářů: 0

Výběr snubních prstýnků si určitě zaslouží stejnou, ne-li větší pozornost, jako výběr svatebních šatů.

Snubní prstýnky vybírejte stejně pečlivě jako partnera

Snubní prstýnky budete oba nosit na levém prsteníčku nejlépe až do konce života. Proto by se měla jejich výběru věnovat náležitá pozornost. Pokud vás stávající nabídka snubních prstýnků nezaujala, navrhněte si vlastní model. Tím získáte zaručenou výjimečnost snubních prstýnků.

Investice na celý život = snubní prstýnky

Můžete si být jisti, že do snubních prstýnků se vyplatí investovat. Je to věc, kterou nebudete střídat jako kabelky a boty. Prstýnek s vámi bude až do konce života, když vyberete ten správný. Kov, rytina, zpracování a případné brilianty či polodrahokamy by měly být opravdu kvalitní.

Zůstanou vám pouze vzpomínky a snubní prstýnky

Ruku na srdce – co vám kromě vzpomínek za pár let ze svatebního dne zůstane? Je to právě snubní prstýnek, který je ve většině zemí světa symbolem svatby, a který můžete nosit, pokud se vztah vydaří, i celý svůj život.

Troufáme si říct, že výběr prstýnků si zaslouží větší pozornost než výběr svatebních šatů, kytic nebo účesu.

Prstýnky s brilianty jsou krásné, leč drahé

Při pohledu na překrásné zlaté snubní prstýnky s brilianty vám přijde, že se nevejdou do vašeho svatebního rozpočtu? Výdaje kolem svatby si můžete snížit zvolením vhodných alternativ. Víme, že ne každému páru umožňuje svatební rozpočet koupi zlatých či platinových prstýnků, kde se částky pohybují rámcově v desetitisících.

Foto: Archiv Svět svateb

Nevěste hlavu, možnost ušetřit existuje

Můžete brilianty (broušené diamanty) nahradit zirkony (jedná se o polodrahokamy) nebo zlato či platinu vyměnit za ušlechtilou chirurgickou ocel. Budete mile překvapeni, jak jsou krásné ručně kované snubní prstýnky z damascénské oceli. Obě alternativy – zirkony i ocel jsou cenově přijatelnější.

Víte, že kovy a kameny se chovají stejně jako kůže?

Ženy prstýnek odkládají minimálně, což manžela jistě potěší. Ale pozor – prstýnky by neměly přijít do kontaktu s chemikáliemi jako jsou např. čistící prostředky. Kovy mají tendenci oxidovat (měnit barvu). Kromě oxidace se dá prstýnek při domácích pracech odřít nebo zdeformovat (pokřivit).

V případě, že něco z tohoto nastane, vždy vyhledejte kompetentní osobu (zlatníka). Rozhodně se nepokoušejte o nápravu doma, protože si stav prstýnku neodborným zásahem ještě zhoršíte.

Zlatník je důležitý stejně, jako váš osobní zubař

Vybírejte důkladně, a najdete zlatníka za slovo vzatého. Zaměřte se spíše na menší dílny, kde je zřetelně uvedeno, že provádí ruční výrobu. Nejen materiál je při výběru podstatný. Zjistěte si reference o výrobci, poptejte se přátel a vyhledejte toho pravého zlatníka.

Doporučujeme: Snubní prsteny RETOFY ROŽNOV

Snubní prsteny RETOFY pro vás již 20 let výtvářejí moderní a originální snubní prsteny. Snaží se držet krok s moderními trendy a designem i s moderními technologiemi výroby. Jejich tým zkušených zlatníků vytváří snubní prsteny ručně, dle vašeho přání.

Chci moderní a originální prsteny od Retofy
Snubní prsteny Retofy

Snubní prsteny lze upravovat dle vašeho přání. Na snubních prstenech můžete měnit materiál, kameny, barvu, povrchové úpravy, rozměry i tvar. Do prstenů vsazují přírodní i syntetické kameny, jejich kvalita i počet se mění dle přání zákazníka.

Foto: Retofy Rožnov

Doporučujeme: Zlatnictví Janka

Zlatnictví Janka se zabývá zakázkovou výrobou snubních a zásnubních prstýnků a ruční výrobou zlatých a stříbrných šperků podle předlohy. Snubní prstýnky vám sami rádi navrhnou a doporučí materiál na jejich výrobu.

Zakázkové prsteny ze Zlatnictví Janka

Snubní prstýnky vyrábí ze zlata, stříbra, titanu a z chirurgické oceli. Tyto materiály lze samozřejmě kombinovat a doplňovat o brilianty, rytí nebo jiné zdobení. Ve Zlatnictví Janka si můžete vybrat ze široké škály snubních prstýnků a nádherných doplňků.

Foto: Zlatnictví Janka

Doporučujeme: Ráj snubních prstenů

Najdete zde téměř 4000 modelů snubních prstýnků ze zlata, stříbra, chirurgické oceli, titanu, palladia, platiny a zajímavých materiálových kombinací.

Ráj snubních prstenů nabízí prstýnky od levných, přes klasické až po luxusní modelovou řadu – platinu s diamanty. Jako jedni z mála firem nabízí i hotové snubní prsteny skladem ihned k zakoupení, či EXPRESNÍ výrobu.

Ráj snubních prstenů: banner modrý
Prohlédnout modely z Ráje snubních prstenů

Kromě výroby na zakázku mají v nabídce i hotové snubní a  zásnubní prsteny a nádherné šperky, které potěší každou ženu. V Ráji snubních prstenů ve Vysočanech vám jsou k dispozici příjemné prodejní asistentky, zlatník i rytec. Pokud to bude možné, vyhoví všem vašim požadavkům.

Foto: Ráj snubních prstenů

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz