Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební slavobrána, brána, altán či oblouk

Žádný svatební obřad se neobejde bez nádherného obřadního místa. Vyberte si svou bránu, altán či oblouk.

2018-10-15.Líbí se mi (2).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební rady a tipy/Svatební slavobrána, brána, altán či oblouk

Žádný svatební obřad se neobejde bez nádherného obřadního místa. Je na vás, jakou si pro tento den zvolíte bránu, altán, slavobránu nebo svatební oblouk.

Pro krásnou svatbu s perfektní dekorací doporučujeme

Svatební brána nebo rovnou slavobrána

Slavobrána dodá vašemu svatebnímu obřadu nádech luxusu a romantiky. Slavobránu vám rádi zapůjčí a svatebně ozdobí dle vašeho přání např. v květinářství La Florista.

Slavobrána

Foto: La Florista

Svatební altán si můžete i pronajmout

Svatební altán si můžete půjčit a instalovat ho třeba na vaší zahradě. Svatební altán má několik barevnaých variant a můžete k němu mít i ostatní vybavení jako jsou židle, dekorace apod.

Chci pronajmout svatební altán

Foto: Svatební zboží.cz

Svatební oblouk

Svatební oblouk můžete nechat potáhnout látkou a ozdobit ho stejnými květinami jako má nevěsta ve svatební kytici. Bude tak krásně dokreslovat romantickou svatební atmosféru.

Květinový oblouk

Foto: Svatebnikytice.cz

Venkovní svatba v místě, které si vyberete

Můžete mít venkovní obřad všude tam, kde chcete vy. Podívejte se na web www.svatbapodsirakem.cz. Vyberte si balíček veškerého vybavení a svatebního nábytku pro venkovní svatbu. Vše vám rádi přivezou a připraví přesně na místě, které vám vyhovuje.

Zjistěte si více o svatbě pod širákem

Chcete svatbu v lese, v parku, na louce nebo na horách? Chcete obřad na místě, kde jste se poprvé potkali? Tak fajn, zařídit lze téměř cokoli. Dovezou vám bílou dřevěnou slavobránu, stolek na podpisy a 32 židliček. K tomu navíc nápoje, ručníky a když bude pršet, dostanete deštníky a slavobránu ozdobí elegantní stříškou.

Foto: Svatba pod širákem s.r.o.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz