Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba na horách

Máte rádi hory, lesy a krásnou přírodu? Řekli jste ANO? Tak čtěte dále...

2019-12-27.Líbí se mi (6).Komentářů: 0

Máte rádi hory, sníh, lesy a krásnou přírodu? Což takhle svatba na horách? Své ANO si můžete říct na sjezdovce, lanovce i horské chatě. Inspirujte se naším článkem.

Romantická svatba na českých horách

Přinášíme vám několik tipů na romantická svatební místa na kouzelných českých horách. Ať už se rozhodnete pro pronájem horské chaty nebo využijete služeb horského hotelu, určitě nebudete litovat.

Hory jsou jedním z nejvíce romantických svatebních míst a svatebnímu dni dodají úplně jinou atmosféru než město nebo venkov. Svatební fotografie s kopci na pozadí budou dechberoucí.

Pro svatbu na horách doporučujeme:

Svatba v Jizerských horách

Začneme pěkně popořadě. Jizerské hory, místo na severu Čech, v jehož srdci naleznete např. Josefův Důl, Moravskou horu nebo Bedřichov.  Pro svatbu v Jizerských horách můžete využít jak služeb hotelů, pensionů nebo rozhleden, tak i možnosti uspořádání svatby na klíč. Takovou to svatbu vám uspořádají v Hotelu Antonie, který vás uchvátí moderním designem, i v Hotelu v Nebi, který naleznete v srdci Josefova Dolu.

Svatba na Šumavě

Dalším krásným místem je Šumava. Svatba na Šumavě je vhodná jak pro milovníky pěší turistiky, krásné přírody, houbaření nebo lyžování. Svatba v srdci Šumavského národního parku bude nezapomenutelnou. Pro svatební obřad můžete využít Hotel Sv. Tomáš, u něhož naleznete nejvýše položený hrad v ČR Vítkův kámen a kouzelný gotický kostel, pro svatební obřad ideální místo.

Novomanželé na horách v zimě

Foto: Archiv Svět svateb

Svatba v Krkonoších

Chtěli byste uspořádat svoji svatbu na horách s úžasným výhledem na hřebeny Krkonoš? Míst kde si můžete říci svoje ano, zde naleznete mnoho. Hlavním lákadlem pro svatbu v Krkonoších je Sněžka a její areály, jako je Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou a Harrachov.

“V Krkonoších se nechte oddat samotným Krakonošem.”

Krkonoše jsou vhodné jak pro malou tak i velkou svatbu.  Zdejší hotely vyhoví každému vašemu přání a udělají vše proto, aby byl váš svatební den perfektní do posledního detailu.

Doporučujeme: Orea Resort Horal v Krkonoších

Užijte si svůj svatební den v horském hotelu Orea Resort Horal **** ve Špindlerově Mlýně, váš svatební den bude plný krásných zážitků, dech beroucích výhledů a horské romantiky s perfektním a profesionálním svatebním servisem.

Více o svatbě ve Špindlerově Mlýně

V Orea Resort Horal **** se můžete těšit na nádhernou květinovou výzdobu svatební hostiny, výběr z 6ti svatebních menu a z 3 menu svatebního bufetu. Rádi vám zajistí hudební doprovod, přivezou svatebčany do hotelu a postarají se o vaše nejmenší svatebčany. Zde si svatbu na horách užijete plnými doušky a budete na ni ještě dlouho vzpomínat.

Foto: Orea Resort Horal

Další nádherné místo je Wellness Hotel Hluboký dvůr

Hledáte romantické místo obklopené nádhernou přírodou pro uspořádání svého svatebního dne? Pak právě pro Vás bude skvělou volbou Hotel Hluboký dvůr, který se nachází v nádherném údolí řeky Bystřice pod kopci Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku.

Romantická svatba ve Wellness Hotelu Hluboký dvůr

Profesionální tým hotelu se Vám postará o kompletní svatební servis. Zajistí pro Vás svatební obřad s výzdobou, svatební hostinu až pro 120 osob, fotografování v kočáře taženém koňmi i zábavu pro nejmenší svatební hosty.

Foto: Hluboký dvůr

Svatba v Orlických horách

Orlické hory, to jsou romantická místa, svatební zámky a perfektní svatební služby. Uprostřed Orlických hor uspořádáte pohádkovou svatbu. Je zde mnoho míst pro svatbu netradiční, svatbu pod širým nebem, svatbu v horské boudě ležící 715m.n.m Prázova bouda ze které budete mít romantický výhled do okolních lesů i svatební místo roku 2016 Kozí Chlívek.

Svatba v Krušných horách

Netradiční svatba v přírodě, to jsou Krušné hory. Stejně jako již předešlé hory, jsou i Krušné hory plné romantických míst. Své Ano si řeknete zavěšeni na skále, na rozhledně, na zámku i na břehu rybníka. Podívejte se třeba na možnosti Sport areálu Klíny, v němž se nachází Hotel Emeran s kompletním svatebním servisem.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz