Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jak vybrat svatební kytici? No přeci nevěstě na míru.

Svatební kytice by měla být vytvořená nevěstě na míru tak, aby odrážela její osobitost a vkus.

2023-06-16.Líbí se mi (10).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební kytice/Jak vybrat svatební kytici? No přeci nevěstě na míru.

S čím by měla ladit svatební kytice? Jaké jsou druhy vazeb a k jaké svatbě se která z nich hodí? Svatební kytice by měla být vytvořená nevěstě na míru tak, aby odrážela její osobitost a vkus. Měla by celkově ladit s nevěstou a se stylem svatby.

Svatební kytice musí být nevěstě tzv. „ušitá na míru“

Svatební kytice by měla být vytvořená nevěstě na míru, tak, aby odrážela její osobitost a vkus. Měla by ladit s nevěstou, s jejím líčením a barvou vlasů, s typem a velikostí svatby, se svatebními šaty a celkově se svatebními barvami.

Foto: Archiv Svět svateb

Doporučujeme: Květiny Studio Detail

>>> TIP profesionála: „Pro každou nevěstu je svatba nejdůležitějším dnem v životě. K dokonalosti této události patří pečlivě zvolená svatební květinová dekorace, která je v harmonii nejen se šaty a doplňky nevěsty, ale i s interiérem a typem svatby.“

Prohlédnout kytice z květinového Studia Detail

„Každá nevěsta by pro svůj svatební den měla mít kytici a výzdobu navrženou tak, aby seděla přesně jí na míru. Konzultace svatebních květin by měla proběhnout 3 týdny před svatbou. Nevěsta by s sebou měla mít fotografii svatebních šatů a vědět, jaké zvolí doplňky, aby se kytice stala příjemným dovršením jejího vzhledu.“ radí Kristýna Šitlerová z obchodu Květiny Studio Detail (ukázky svatebních vazeb z dílny Květiny Studio Detail můžete vidět výše v textu).

Foto: Květiny Studio Detail

Kulaté svatební kytice

Jsou univerzální a hodí se prakticky ke každým svatebním šatům i kostýmku. Kulaté svatební kytice jsou typické pro malé svatby.

Kulatá svatební kytice

Foto: Archiv Svět svateb

Doporučujeme: Kytice z květinového studia Bubeníčková

Floristka Růžena Bubeníčková se specializuje na kompletní svatební servis, ať už se jedná o květinu pro nevěstu či výzdobu svatebních prostor. Při přípravě svatební kytice je kladen velký důraz na to, aby kytice doplňovala svatební pár. Kytice musí být v souladu s typem šatů, charakterem nevěsty, vzhledem nevěsty, ale také musí kytice ladit se ženichem.

Kompletní květinový servis z Květinového studia Bubeníčková

Svatební kytici i svatební výzdobu v Květinovém studiu Bubeníčková vždy připravují na míru. Zakládají si na osobním a profesionálním přístupu. Každá svatba je jedinečná a originální, a proto se při návrhu výzdoby drží vašich přání a představ.

Foto: Květinové studio Bubeníčková

Doporučujeme: Svatební kytice i výzdoba od Květiny z kopretinové

Výběr svatebních květin je téměř intimní záležitostí, protože odráží obraz nevěsty. Každá nevěsta je neopakovatelným originálem, ke kterému se ve svatební den upínají všechny zraky. Všechny nevěsty se pro tento den touží stát bohyněmi s nádhernou svatební kyticí. S květinami z Květiny z kopretinové jimi budete.

Kytice a květinová výzdoba od Květiny z kopretinové

Pavla Kostohryzová se vám také ráda postará nejen o svatební kytice a květinovou výzdobu stolů, můžete se na ni obrátit i s květinovou výzdobou aut, svatebního obřadu i se svatební koordinací. S její prací budete nadmíru spokojeni.

Foto: Květiny z kopretinové

Převislé svatební kytice

Tento typ vazby se hodí na větší a honosnější svatby. Nehodí se ke krátkým svatebním šatům, naopak vyžaduje šaty elegantní s dlouhou vlečkou či závojem.

Fotogalerie kytice

Inspirujte se v naší fotogalerii

Podívejte se do naší Fotogalerie svatebních kytic a vyberte si pro vás tu nejkrásnější kytici.

Svatební kytice »

Netradiční svatební kytice

Fantazii se meze nekladou a to platí i u svatebních kytic. Svatební kytice ve tvaru vějíře, košíčku či ozdobného rukávu, ale i mnohé další… Netradiční svatební kytice se dá zakomponovat i k tradiční svatbě, záleží jen na vašem vkusu a citu floristky.

Netradiční kytice

Foto: Archiv Svět svateb

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz