Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba v soukromí na zámku Zalužany

Klidné místo pro vaši svatbu. Zámek Zalužany se nachází necelou hodinu jízdy z Prahy, ve středních Čechách, v obci Zalužany nedaleko Příbrami. Prohlídky zde neprobíhají, a proto nebudete nikým rušeni.

2019-06-14.Líbí se mi (2).Komentářů: 0

Kouzelná svatba v soukromí – na zámku nedaleko Prahy.

Velice moderní jsou v dnešní době romantické svatby na zámku. Každá nevěsta se ráda stane princeznou a svatební obřad na Zámku Zalužany je pro princezny jako stvořený.

Svatební obřad jako z pohádky

Svatební obřady se konají celoročně ve svatebním salonku. Pronájem prostor je vždy na celou hodinu, ale pokud se dohodnete s majiteli předem, je možné na zámku setrvat déle. Kapacita salónku je max. 50 osob.

Zažijete neobyčejnou atmosféru komorního zámeckého prostředí bez účasti veřejnosti.

Poplatek za pronájem zámeckého svatebního salónku si majitelé účtují, ale v porovnání s ostatními zámky je cena velice zajímavá. V ceně je zahrnut slavnostní přípitek a květinová výzdoba. Svatební obřad trvá cca. 25 minut, zbývající čas je možno využít k focení v prostorách zámku a parku.

Zámek Zalužany

Svatební hostina v prostorách zámku a jízda v kočáře

Po dohodě je možné uspořádat svatební hostinu v gotickém sále formou cateringu, snoubenci mohou využít jízdy v kočáře a pro svatebčany je možné zajistit hlídání dětí. Ubytování je možné v nedalekém penzionu.

Zámek Zalužany se nachází ve středních Čechách, v obci Zalužany nedaleko Příbrami. Zámek je v soukromém vlastnictví a prohlídky zde neprobíhají. Autem z Prahy je to cca 35 minut. Parkování vozidel je částečně možné před zámkem, lze parkovat i v areálu zámku.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz