Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba snů v srdci Vysočiny v Hodějovickém mlýně

Vysočina má mnoho krásných svatebních míst, mezi ty nejkrásnější patří Hodějovický mlýn s vlastním rybníkem a nádhernou přírodou.

2021-03-20.Líbí se mi (10).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Svatba snů v srdci Vysočiny v Hodějovickém mlýně

Vysočina má mnoho krásných svatebních míst, mezi ty nejpůsobivější patří Hodějovický mlýn.

POZOR: Mlýn má nového majitele a zatím je veřejnosti uzavřen.

Chcete-li prožít svatbu snů, nikým nerušeni, v okruhu své rodiny a přátel, obklopeni přírodou, v nádherném prostředí s nádechem romantické Provance, těžko najdete v Čechách krásnější místo. Hodějovický mlýn je pro zásadní okamžiky vašeho života tou správnou volbou.

Svatba snů v přírodě v srdci Vysočiny

Své ANO si můžete říci na romantickém nádvoří mlýna, na mole rybníka nebo v zahradách mlýna. Vy si vyberete to správné místo a personál mlýna se postará o to, aby vše bylo dokonale upravené a vyzdobené pro tento kouzelný okamžik. Díky svým zkušenostem vám na Hodějovickém mlýně připraví nezapomenutelné okamžiky.

Svatební hostina i párty bez starostí

Ke svatbě snů patří snová svatební hostina. V Hodějovickém mlýně se vám o ni pečlivě postarají. Můžete si zvolit menu z rybích specialit (ryby pocházejí z jejich vlastního chovu), nebo vám sestaví svatební menu dle vašeho přání. Samozřejmostí je upravení pokrmů pro alergiky.

Vaše svatební hostina i párty se bude odehrávat ve vnitřních prostorách mlýna nebo na zahradě pod párty stany. K dispozici vám bude celý areál mlýna a vy si svatební oslavy budete moci užít plnými doušky bez vyrušování. Tým Hodějovického mlýna vám zajistí kompletní svatební servis i sestaví vám cenovou nabídku přímo dle vašich přání.

Svatební noc i svatební cesta

Po náročném, ale nezapomenutelném svatební dnu, bude pro vás a vaše svatební hosty připraveno ubytování. V klidném a tichém prostředí Hodějovického mlýna si svatební noc jistě užijete. Pokud se vám ve mlýně bude líbit, můžete zde prožít romantické líbánky a spojit tak vše do jednoho místa.

Obklopeni milým personálem, krásnou a klidnou přírodou, můžete znovu načerpat energii a užívat si vaše první novomanželské dny. Hodějovický mlýn je pro romantické chvíle ideální volbou.

POZOR: Mlýn má nového majitele a zatím je veřejnosti uzavřen.

Zjistit možnosti svatby v Hodějovickém mlýně

Fotogalerie Hodějovického mlýna

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz