Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

LAST MINUTE svatby snů v Restauraci Pod Zámkem Průhonice

Svatební den v klidném prostředí Průhonic, v soukromí s kompletním svatebním servisem.

2021-06-28.Líbí se mi (2).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/LAST MINUTE svatby snů v Restauraci Pod Zámkem Průhonice

Plánujete svatbu na poslední chvíli a máte pocit, že váš den nemůžete stihnout naplánovat tak, jak si jej do detailu představujete?

Hledáte pro svou svatbu dokonalé místo s krásným výhledem, výborným jídlem a skvělou atmosférou? Pak máme dobrou zprávu! V restauraci Pod Zámkem zbývá ještě několik volných termínů pro letošní svatební sezónu.

“Svatba pod širým nebem s výbornou svatební hostinou a skvělou zábavou.”

Prostor restaurace Pod Zámkem je laděn v romantickém skandinávském stylu a je plně klimatizován. Váš obřad můžete uspořádat i na naší prostorné terase. Kapacita vnitřních prostor je až 120 míst k sezení a kapacita terasy až 70 míst.

Foto: Restaurace Pod Zámkem

Náplánujte si svou Last Minute svatbu

Tradiční česká a mezinárodní kuchyně, je připravována pod dohledem šéfkuchaře Jana Pýchy, který patří mezi elitu ve svém oboru, a to nejen díky mnoha mezinárodním oceněním. Rádi se postaráme také o výzdobu dle vašeho přání a zajistíme ostatní servis pro vaši svatbu snů! Vaše starosti prostě necháte na nás a budete si jen užívat báječnou atmosféru svého svatebního dne.

Foto: Restaurace Pod Zámkem

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz