Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební bublifuk se jmény a datem vaší svatby

Svatební bublifuk můžete využít při focení, při svatebním tanci, zabavíte jím děti a svatebčané budou mít hezký zážitek a vzpomínku.

2020-09-23.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební doplňky/Svatební bublifuk se jmény a datem vaší svatby

Máte vysněné místo na svatbu, ale je zde zakázáno házet rýži, plátky růží i konfety? Máme pro vás řešení. Svatební bublifuk využijete při společném focení i při svatebním tanci. Také jím zabavíte děti a společně se svatebčany budete mít hezký zážitek a vzpomínky.

Místo rýže bublinky štěstí

Jen si to představte; duhové bublinky orámují váš průchod svatební uličkou. Svatebčané dostanou malou elegantní lahvičku před obřadem, a když přijde vaše chvíle, vzduchem se rozlétnou křehké bublinky štěstí. Budete si připadat jako ve snu.

TIP: Svatební bublifuk lze využít nejen při focení, ale i pro váš první svatební tanec. Budete mít hezký zážitek a vzpomínku.

Svatební bublifuk vykouzlí úsměvy i při svatebním tanci

Svatební bublifuk jako dekorace a zábava při svatebním tanci
Koupit svatební bublifuk

Darujte svatební bublifuky

Svatebčané budou mít také zajímavý zážitek a ještě si odnesou drobný dáreček na památku. Lahvičky jsou k dostání v několika variantách.

Pokud chcete vyladit váš svatební bublifuk do detailu, můžete si objednat lahvičku s etiketou dle vašeho návrhu. Na ní si nechte vytisknout datum svatby, společnou fotografii či poděkování svatebčanům.

Svatební bublifuky nejen pro děti

Svatební bublifuky nejen pro děti

Svatební bublifuk jako zábava pro svatebčany

Svatební bublifuk báječně zabaví i ty nejmenší svatebčany. A pokud jim nebude stačit malá lahvička, můžete si objednat velké balení, nebo dokonce sadu na obrovské bubliny. Chce to trochu cviku a s pomocí tvořítek vykouzlíte bubliny různých tvarů a velikostí.

Pokud budete mít bublinek málo, můžete si objednat bublinkovač. Svatebčané si tak užijí třeba tanec v bublinkách. Nebojte se, bublinky oděv nezašpiní. Zaručeně vykouzlí jiskřičky štěstí v očích malých i velkých svatebčanů.

TIP: Bublinky vypadají na svatebních fotkách báječně.

Svatební bublifuk jako dárek (se jmény a datem svatby)

Nechte si vytvořit vlastní bublifuk dle svojí představy s vašimi jmény a datem svatby. Na svatební bublifuk si můžete nalepit např. samolepky s vlastním motivem nebo bublifuk darovat jako poděkování svatebčanům. Na bublifuk je možno vytisknout i vaši společnou fotografii.

Svatební bublifuk "PORTRÉT" jako dárek pro hosty

Svatební bublifuk "PORTRÉT" jako dárek pro hosty

Svatební bublifuk "MAŠLE" jako dárek pro hosty

Svatební bublifuk "MAŠLE" jako dárek pro hosty

Svatební bublifuk "ON A ONA" jako dárek pro hosty

Svatební bublifuk "ON A ONA" jako dárek pro hosty

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz