Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba v Brně nejen pro Brňany

Brno i Moravský kraj mají mnoho krásných svatebních míst. Můžete mít svatbu na vinici, na golfu i u přehrady. Čtěte dál.

2019-09-30.Líbí se mi (14).Komentářů: 0

Romantická svatba v Brně na hradě, zámku či přehradě? Proč ne. Tipy naleznete v článku.

Svatební obřad na jihu Moravy

Brno, jako naše největší moravská metropole, má mnoho míst, kde je možné uspořádat romantickou svatbu na Moravě. Jistě nejvíce zaujme hrad Špilberk nebo hrad Veveří a Palác šlechtičen, které jsou romantickým prostředím nejen pro konání svateb, ale i romantických zásnub.

Prožijte svatbu v Brně v duchu dávných časů

Možností je několik, za zmínku jistě stojí uspořádání svatebního obřadu v objektu Moravského zemského muzea, v historickém sále Biskupského dvořa jehož existence je doložena již roku 1352. Svatební obřad v prostorách Mahenova Divadla se stane nezapomenutelným dnem pro snoubence i pro svatební hosty.

Princeznou na hradě, vílou na přehradě

Ovšem nejen hrady a zámky působí romanticky. Stejně tak okouzlí například i Brněnská přehrada dříve Kníničská přehrada, kde je příležitost uspořádat svatební obřad v jednom z krásných hotelů s úchvatným výhledem na hrad Veveří. Brno skrývá velké množství míst, kde uspořádat moravskou svatbu. Jedním z nich jsou Denisovy sady s nádhernou kolonádou, která přímo vyzývá ke svatebnímu obřadu či zásnubám.

Svatební „zabijačka“ aneb gurmánský sen v Brně

Svatba v Brně nadchne i nepřebernými lokalitami k uspořádání svatebních veselí, ať v centru Brna ve vinotékách a restauracích se soukromými salónky, nebo na jeho okraji, který obklopují romantické penziony a hotely typické pro jižní Moravu, kde máte na výběr z klasické české kuchyně nebo „zabijačky“ zvané gurmánský sen, která je typická pro Brno a celou jižní Moravu.

Svatební zabijačka

Foto: www.gurmetfest.cz

Za líbánkami nemusíte z Brna daleko

Svatební den v Brně nemusí končit pouze samotným obřadem, snoubenci mohou zde strávit i krásnou svatební dovolenou ve vinných sklípcích nebo romantických hotelech. Proč si neužívat krásu moravské metropole jakou je Brno plnými doušky.

Samotné Brno je krásné, okolí je ještě krásnější

K uspořádání svatebního obřadu a následného veselí vybízí svou krásou Lednicko – Valtický areál.
Okolí Brna nadchne hlavně vinařskou oblastí Pálavsko a Novomlýnsko, kde místní obyvatelé nabízí snoubencům nezapomenutelný zážitek typické moravské svatby. V soukromých sklípcích vám dopřejí nefalšovaný folklor, který vystihne známá hláška „tanec, víno a zpěv“.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz