Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Rozdílné snubní prsteny - ano či ne?

Snubní prsteny nemusí být vždy stejné, ve zlatnictví Rýdl najdete mnoho různých variant snubních prstenů.

2020-12-18.Líbí se mi (3).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Snubní prsteny/Rozdílné snubní prsteny – ano či ne?

Snubní prsteny nemusí být vždy stejné. Buďte originální! Nakombinujte si prsteny podle sebe. Stačí si vybrat.

Odlišné snubní prsteny

Do nedávné minulosti si páry vybíraly snubní prsteny nejen společně, ale také volily identický design. Jedním z důvodů bylo, že zlatnictví nenabízela možnost koupě odlišných snubních prstenů pro muže a ženu. V dnešní době jsou zlatnictví schopná zhotovit snubní prsteny, které mají sice na první pohled stejné prvky, ale konečná úprava prstenů je odlišná.

Zvolte originalitu - vyberte si odlišné snubní prsteny

Snubní prsten pro ženy

Ženy milují drahé kameny a snubní prsten je perfektním místem pro jejich umístění. Snubní prsteny na zakázku i ty, které již zlatník vyrobil, můžete využít k svatebnímu obřadu. Vsazení drahého kamene či několika drahých kamenů do snubního prstenu ženy je ideální druh úpravy snubních prstenů.

Snubní prsten pro muže

Muži se k nošení snubních prstenů staví různě – někteří je vítají, jiní nikoliv. Pravdou je, že na mužskou ruku patří jedině hladký snubní prsten. Hladkým snubním prstenem na ruce muže se nikdy nic nezkazí, ale pokud jej pár nechá ozdobit drahými kameny, jeho estetická hodnota stoupne.

V poslední době se stalo oblíbeným pravidlem pořídit snubní prsteny ve stejném zlatnictví, ve kterém byl pořízen prsten zásnubní. Díky tomu je možné vytvořit šperk, který se snubním prstenem ladí.

Trendy snubních prstenů

Trendy jsou nakloněné tomu, nebát se a vybrat si i naprosto odlišné snubní prsteny. Snubní prsteny přece harmonický vztah a manželství netvoří, jsou pouze krásnou tradicí, která je po staletí dodržována. Odlišný design prstenů rozhodně není věcí, kterou by jste se měli trápit. Pokud se nejste schopni nad vzhledem vašich snubních prstenů shodnout, nezoufejte a obraťte se na dobrého zlatníka.

Zlatnictví Rýdl - jistota již od roku 1999 - TO CHCI
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz