Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Výroba zlatých snubních prstenů na zakázku

Toužíte mít snubní prsteny, které nikde nekoupíte? Snubní prsteny na zakázku jsou důkazem výjimečnosti vaší lásky, kterou žádná sériová výroba nedokáže zachytit.

2021-02-10.Líbí se mi (5).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Snubní prsteny/Výroba zlatých snubních prstenů na zakázku

Toužíte mít snubní prsteny, které nikdo jiný nemůže koupit? Snubní prsteny vyrobené na zakázku podle vašeho návrhu jsou důkazem výjimečnosti vaší lásky, kterou žádná sériová výroba nedokáže zachytit.

Proč si nechat vyrobit snubní prsteny na zakázku?

Váš milý nebo milá, na otázku “Miláčku, vezmeš si mě?”, vám padl nebo padla k nohám s výkřikem “ANO”?

ANO, miluji Tě z celého svého srdce!

Je-li tomu tak, možná vám blesklo ihned hlavou, že by bylo skvělé, kdybyste si nechali společně vyrobit originální zlaté snubní prsteny na zakázku, které by byly součástí vašeho charismatu, podtrhly osobnosti vás obou a zdůraznily by vaši individualitu.

Máte-li jakoukoliv představu v hlavě nebo na obrázku, rádi ji s Vámi prokonzultujeme, uděláme návrh včetně 3D vizualizace, a poté se sami rozhodnete, zda je šperk přesně dle Vašich představ.

Jak si jeden 21 letý vyučený zlatník otevřel svou živnost

Zakázková výroba šperků je základem činnosti oblíbeného zlatnictví Lukáše Rýdla, které v roce 2019 oslavilo již 20 let od svého vzniku. Stojí za to si přečíst příběh, jak si Lukáš Rýdl, 21 letý vyučený zlatník, v roce 1999 otevřel živnost.

Přečíst celý příběh Lukáše Rýdla

Snubní prsteny, které v obchodě nekoupíte

Vážíte si sami sebe a vaši lásky natolik, že chcete mít snubní prsteny, které nekoupíte v žádném obchodě, ať už by se jednalo o zastoupení sebeprestižnější značky? Takové prsteny, stvořené jen pro vás, umí vyrobit pouze mistr šperkař podle představy, kterou mu sdělíte.

Chcete-li něco unikátního, žádná cesta není dlouhá

Může se zdát, že to bude dlouhá cesta, která vás může odradit. Je přeci mnohem jednodušší navštívit kterékoli značkové klenotnictví, vybrat si z nabídky zlatých snubních prstenů, zaplatit a odejít během 30 minut. Ale to vy nechcete, že ne?

I když je nabídka mezi sériově vyráběnými snubními prsteny veliká a naleznete tam mnoho krásných modelů, chcete přesto něco unikátního.

Výroba prstenů na zakázku - zlatnictví Rýdl 08

Snubní prsteny na zakázku mají hloubku a duši

Mají-li mít vaše snubní prsteny hloubku a duši, musí za jejich zrodem být něco víc. Musí tam být vize a touha nosit stále při sobě přesah vás obou a obtisknout do prstenů něco ze sebe. Takové snubní prsteny na pultech žádného klenotnictví ani za třpytivými výlohami nenajdete.

Pro uplatnění vaší fantazie a kreativity je velký prostor při vymýšlení budoucí podoby vašich snubních prstenů. Který z vroucně se milujících párů by nechtěl zvěčnit originalitu své lásky ve zlatých snubních prstenech?

Svatba je jedinečný okamžik vašeho života

Jsou to právě snubní prsteny, které si o vlastní návrh říkají nejvíce. Co jiného vyjádří tak jedinečný okamžik, jako je svatba? Hodnotu snubních prstenů můžete zvýšit některým ze čtveřice „královských“ kamenů – diamant, rubín, safír a smaragd. Drahý kámen je také možné vybírat podle měsíčního znamení či planety.

Pokračování nad papírem

Návrh snubních prstenů na zakázku - Zlatnictví Rýdl 027

Nyní nastal čas představu budoucích snubních prstenů vizualizovat. Nápad může přijít jako blesk z čistého nebe, ale někdy na něj můžete i týdny čekat. Inspiraci lze najít ve vnějším světě všude okolo nás, ale častěji se objeví ve vašem nitru, když se ztišíte nebo třeba na procházce v lese.

Pokud se vám objeví v hlavě jakékoli představy, svěřujte je ihned papíru. Nic nezatracujte, nic nevyhazujte. Pokud jsou vaše vrozené výtvarné buňky chabé a nestíhají držet krok s vaší kreativitou, nebuďte na sebe naštvaní a představu se snažte zachytit různými slovy. Mistr šperkař vám ze slov vytvoří úvodní skicu a vy pak můžete nad náčrtkem dále přemýšlet. Příp. zbytek návrhu vytvoříte společnými silami v rozhovoru o vašich snubních prstenech.

Nyní se dostáváme k poslední, respektive předposlední fázi, a tou je výroba.

Jak probíhá výroba snubních prstenů na zakázku ve zlatnictví Lukáše Rýdla?

Začíná se debatou nad návrhem, vytvářením variant a upřesňováním detailů. Po konečném rozhodnutí vám předloží cenovou kalkulaci. Pokud ji odsouhlasíte, vytvoří se číslo vaší zakázky a po uhrazení zálohy ve výši 30 % kalkulované ceny se zahájí výroba.

3D vizualizace vašich vysněných snubních prstenů

Nejprve spatří světlo světa 3D vizualizace v podobě tištěných obrázků zobrazujících vaše snubní prsteny z různých úhlů pohledu. Bez obav můžete popustit uzdu fantazii a vymyslet si i složité detaily. Lze pracovat s přesností až na 25 mikronů (0,025 mm).

Na vizualizaci poprvé spatříte, jak by mohly vypadat vaše snubní prsteny ve skutečnosti. V této fázi můžete ještě vznášet připomínky a navrhovat změny. Teprve až jste s podobou snubních prstenů spokojeni a odsouhlasíte jejich finální podobu, přechází se na druhou fázi.

Návrh snubních prstenů na zakázku - Zlatnictví Rýdl 034
Návrh snubních prstenů na zakázku - Zlatnictví Rýdl 029

Druhá fáze výroby snubních prstenů na zakázku

Druhou fází výroby je proměna virtuální reality ve skutečný šperk. Vaše hotové snubní prsteny dostanete za tři týdny od konečného odsouhlasení designu. Tři týdny jsou potřeba na vlastní výrobu prstenů, transformaci materiálů zhmotňující vaši původní představu. Na vaše snubní prsteny dostanete od zlatnictví Rýdl celoživotní servis zdarma. Nemusíte se tedy bát, že se zakázkovou výrobou jdete do rizika s nejistým výsledkem.

Výroba prstenů na zakázku - zlatnictví Rýdl 04
Výroba prstenů na zakázku - zlatnictví Rýdl 15
Výroba prstenů na zakázku - zlatnictví Rýdl 16

Co říci závěrem, aneb závěrečné zamyšlení

Snubní prsteny ze zlata vyrobené na zakázku, kdy je osobně navrhujete, představují dokonalý důkaz lásky. Vypovídá to o vaší lásce mnohem více, než když snubní prsteny pouze vyberete a zakoupíte z aktuálně dostupné nabídky.

Výroba snubních prstenů na zakázku - Zlatnictví Rýdl 064
Výroba snubních prstenů na zakázku - Zlatnictví Rýdl 073

Stopu vaší duše žádná sériová výroba nezachytí!

Ve snubních prstenech, na kterých jste spolupracovali, zůstává stopa vaší duše. Takové snubní prsteny pak žijí vlastním životem, mívají svá tajemství a hlavně budou vždy důkazem výjimečnosti vaší lásky, kterou sériová výroba nikdy nemá šanci zachytit. Pokud ve snubních prstenech necháte svůj odraz, své myšlenky, svého ducha a svoji práci, budete si sami sebe navzájem mnohem více vážit a vaše láska dostane absolutní, neomezený rozměr. A to za to stojí, že?

Výroba prstenů na zakázku - zlatnictví Rýdl 31
Zobrazit kompletní nabídku snubních prstenů zn. Rýdl
Logo Rýdl - snubní a zásnubní prsteny
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz