Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Nezapomenutelná svatba v zámeckých parcích

Ve kterých zámeckých parcích je možné mít svatební obřad? Přinášíme vám několik tipů.

2023-03-22.Líbí se mi (4).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Nezapomenutelná svatba v zámeckých parcích

Ve kterých zámeckých parcích je možné mít svatební obřad? Přinášíme vám několik tipů.

Svatba v zámeckém parku

Předností většiny českých zámků jsou léta pěstěné zahrady a parky. Ale né v každém takovém zámeckém parku je možná svatba.

V tomto článku najdete tipy na zámecké parky, ve kterých je možné svatební obřad uskutečnit.

Nevěsta podepisuje vstup do manželství při svatebních obřadu na zahradě

Jaké zámecké parky v článku naleznete?

Nezapomenutelná svatba v zámeckém resortu Bechyně

Chcete zažít svatbu jako z pohádky? Nechejte vše na nás a užijte si překrásnou atmosféru zámeckého prostředí. Chceme, aby váš velký den proběhl přesně podle vašich představ a stal se tak tím nejkrásnějším.

Svatba jako z pohádky na zámku Bechyně

Zámecký resort nabízí několik míst, která jsou vhodná pro všechny typy svateb – od úzkého kruhu až po svatby s velkým počtem hostů. Zajistíme nejen catering po celý den, ale i ubytování pro vaše hosty. Nechejte se hýčkat a užijte si svatbu v komfortním zámeckém stylu s osobním přístupem!

Foto: Zámecký resort Bechyně

Labyrintárium a zámecký park na zámku Loučeň

Rozlehlý zámecký park v anglickém stylu obklopuje barokní zámek Loučeň. Svatební obřady se na Loučeni uskutečňují pod širým nebem nebo v obřadní síni. Pro kouzelné svatební fotografie můžete využít soubor labyrintů, bludišť a dalších zákoutí zámeckého parku.

Vyberte si jeden z mnoha svatebních balíčků

Zámecké apartmány jsou jako stvořené pro romantickou svatební noc, z několika dalších služeb zmíníme i možnost uspořádání svatební hostiny.

Foto: Zámek Loučeň

Svatební altán v Zámeckém areálu Ctěnice

Svatební altán v zámeckém parku je přímo stvořený pro romantickou svatbu pod širým nebem. Obřad je možné uzavřít nejen ve svatebním altánu, ale i v obřadní síni zámeckého areálu Ctěnice.

Zajistěte si svůj termín svatby na Zámku Ctěnice

Pro svatební hostinu se nabízí společenský sál v objektu Kočárovna s vlastním cateringovým zázemím.

Foto: Zámek Ctěnice

Průhonický zámecký park

Váš sen se stane skutečností na Zámku Průhonice

Průhonický park je Národní kulturní památkou a památkou UNESCO. Svatební obřady se konají na Malém nádvoří Průhonického zámku s dechberoucím výhledem na zámecký park. V zámeckém parku je po obřadu možné nafotit krásné svatební fotografie.

Foto: Zámek Průhonice

Svatba na Zámku Obytce

O vaši svatbu na Zámku Obytce se do posledního detailu postará svatební koordinátorka Kateřina Míšková. Ráda pro vás připraví svatební obřad v romantickém zámeckém parku, v altánu, u rybníka i na samotném zámku. Svatební hostinu můžete mít v party stanu formou cateringu s nádhernou svatební výzdobou.

Svatba s duší v zámeckém parku

Svatební koordinátorka vám zajistí kompletní květinovou výzdobu svatebního místa, pomůže s výběrem tématu svatby, zajistí fotografa, kadeřníka i vizážistu, samozřejmostí je koordinace celého svatebního dne. Na Zámku Obytce prožijete svůj svatební den v klidu, bez stresů a nečekaných problémů. Svěřte se do jejich péče, nebudete litovat.

Foto: Zámek Obytce

Okouzlující lesní sídlo – Chateau Hostačov

Svatební místo pro nevěsty, které se nebojí snít …

Jakmile se jednou projdete pod listy starých dubů a spatříte rybníček s romantickým ostrůvkem, garantujeme vám, že to bude láska na první pohled. A to ticho! Jste na venkově, daleko od hluku města a všude kolem vás vládne příroda. Nikdo vás nemůže vyrušit. Jste tu jen vy, vaše rodina a váš vysněný den!

Svatební den od ranních příprav až po večerní party strávíte na zámku, který vám je plně k dispozici. V Hostačově se postarají o vše potřebné, mají výbornou restauraci, která vás a vaše hosty nakrmí od rána do rána, a navíc exklusivní výběr vín. Hodovat a bavit se můžete po celém zámku, ve Velkém sále, v restauraci, ale i na nádvoří a na zahradě, jen tak pod širým nebem.

A věřte nám, že vám k smrti unavení hosté budou vděční, když je bude místo noční cesty domů čekat luxusní postel v zámeckém pokoji.

Vše pod jednou střechou na Chateau Hostačov

Nemusíte mít obavy, vážně se postarají o všechno. Zorganizovali zde již desítky svateb, takže si ušetříte čas s hledáním a naháněním dodavatelů. Vše připraví včas a poradí vám i na co nezapomenout.

Foto: Chateau Hostačov

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz