Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební lampióny a balónky - zábava i výzdoba

Jak svatební balónky, tak lampióny jsou krásnou svatební výzdobou, ale i jejich vypouštění může být skvělá zábava.

2021-08-05.Líbí se mi (4).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební vybavení/Svatební lampióny a balónky – zábava i výzdoba

Plánujete svatební oslavu a hledáte originální a romantický svatební doplněk a netradiční zábavu? Balónky i lampióny jsou krásnou svatební výzdobou, ale i jejich vypouštění může být skvělá zábava.

Svatební balónková výzdoba

Balónková výzdoba u nás získává na oblibě a známe jí především z amerických filmů. I když není zas tak často používaná, svatební nafukovací balónky vám vytvoří originální výzdobu. Na moderní svatbě by rozhodně balónková výzdoba neměla chybět. Svatebnímu prostoru, kde se bude konat vaše svatební hostina i následná oslava, dodají na originalitě a podtrhnou romantickou atmosféru.

Svatebními balónky můžete nazdobit například stůl nebo je můžete umístit kamkoli na zem. Jednoduše s nimi vyplníte prázdná místa v sále a ten tak získá kouzelnou atmosféru. Balónky například obalíte zábradlí nebo z nich vyrobíte slavobránu.

Nafukovací balónky mix - klasické metalické

Nafukovací balónky mix - klasické metalické

Nafukovací balónky mix - modelovací

Nafukovací balónky mix - modelovací

Vypouštění balónků jako zábava na svatbu

Svatební balónky nemusí sloužit pouze k výzdobě svatební hostiny a svatebního místa. Pro balónky najdete mnoho využití. Můžete s nimi hrát různé svatební hry, zabavit jimi děti anebo je můžete vypustit.

Vypouštění balónků svatebčany vypadá např. na fotografiích krásně. Na konec stuhy přivažte kartičku, svatebčané na ni mohou napsat přání pro novomanžele nebo pro ostatní hosty.

Vypouštění svatebních lampionů štěstí

Plánujete svatební oslavu a hledáte originální a romantický svatební doplněk a netradiční zábavu? Svatební lampiony se v dnešní době stávají stále oblíbenější svatební zábavou. Zkuste to s lampiony štěstí, zvanými též svatební lampiony nebo létající přání.

Lampiony

Svatební lampiony můžete vypustit ke hvězdám, nebo můžete vaše štěstí pustit po vodě. Obě varianty vypouštění svatebních lampionů mají své kouzlo a na vaší svatbě budou originální zábavou. Při plánování svatební párty na ně nezapomeňte.

Koupit svatební lampióny štěstí nebo papírové lucerny
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz