Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

15 tipů na rozlučku se svobodou pro nevěstu - tipy na zábavu i relax

Rozlučka se svobodou by se měla stát nezapomenutlná, připravili jsme pro vás několik tipů jak ji uspořádat.

2023-04-03.Líbí se mi (26).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Předsvatební party/15 tipů na rozlučku se svobodou pro nevěstu

Čeká vás letos rozlučka se svobodou pro nevěstu? Naplánujte skvělou zábavu a užijte si relax. Skvěle se bavte i relaxujte! Zde najdete přes 15 tipů na rozlučku se svobodou pro nevěstu. Připravili jsme pro vás nápady, jak si rozlučku se svobodou nevěsta opravdu užije!

Rozlučka se svobodou pro nevěstu je hlavně o nápadu

Nejdůležitější na celé rozlučce je nápad – v jakém duchu se bude večer odvíjet? Rozlučku pro nevěstu je opravdu nejlepší uspořádat v jednom stylu. Zde je 5 příkladů:

  • 1. havajské tanečnice
  • 2. námořnice
  • 3. kovbojky
  • 4. sexy dračice
  • 5. slet čarodějnic

Vyberte si sexy kostým nebo čarodějnické doplňky

Pokud zvolíte styl sexy dračic, vyberte si ten správný sexy kostým. Na slet čarodejnic budete potřebovat originální čarodějnické doplňky.

Doporučujeme E-SHOPY pro rozlučky se svobodou

Rozlučka se svobodou jinak a lépe od Rozlucky.com

Dámská rozlučka jinak a lépe od Rozlucky.com
Pánská rozlučka jinak a lépe od Rozlucky.com
Rozlučka se svobodou pro nevěstu - domácí večírek

Rozlučka pro nevěstu – ilustrativní foto – archiv Svět svateb.cz

Doporučujeme: zábavní centrum FUTURENTO

Nezapomeňte na rozlučce na nepostradatelné doplňky

Speciální kostým pro nevěstu nebo jen doplňky? Šerpa, čelenka do vlasů, odznáčky nebo rovnou svatební trička pro všechny! Doplňků na rozlučku je spousta. Důležité je být vidět a hlavně být středem pozornosti. Je to přeci jen poslední party za svobodna, nevěsta by si jí měla užít jako opravdová hvězda!

Placky na rozlučku pro nevěstu (přes 20 barev)

Svatební placka nevěsta Klára

Svatební placka nevěsta Klára

Koupit placku ``Nevěsta Klára``
Svatební placka nevěsta s pusinkou

Svatební placka nevěsta

Koupit placku ``Nevěsta``
Svatební placka Tým nevěsty

Svatební placka Tým nevěsty

Koupit placku ``Tým nevěsty``

Trička na rozlučku pro nevěstu (<20 barev, <200 motivů)

Tričko na rozlučku i na svatbu Tým nevěsty

Tričko na rozlučku i na svatbu Tým nevěsty

Koupit tričko ``Tým nevěsty``
Tričko na rozlučku Nezůstanu na ocet

Tričko na rozlučku Nezůstanu na ocet

Koupit tričko ``Nezůstanu na ocet``
Tričko pro nevěstu Ruce pryč, budu se vdávat

Tričko pro nevěstu Ruce pryč, budu se vdávat

Koupit tričko ``Ruce pryč``

Sháníte dárky na rozlučku se svobodou?

Dárky na rozlučku se svobodou pro ženy (nevěsty) a muže (ženichy)

2022-04-16.Svatební rady a tipy

Doporučujeme různorodé doplňky od NA ROZLUČKU.CZ

Udělejte nevěstě radost a naplánujte rozlučku se svobodou přesně podle jejích představ. Na webu NA ROZLUČKU.cz najdete spoustu skvělých předpřipravených programů a mraky doplňků a rekvizit.

Originální programy a doplňky na rozlučku se svobodou

NA ROZLUČKU.cz vám zajistí originální doplňky pro nevěstu, družičky i všechny kamarádky na dámské jízdě. Na výběr máte šerpy, originální svatební trička, placky, dárky, plecháčky, náramky, boxy, různé doplňky, dekorace a rekvizity. Internetový portál vám zajistí nejen originální doplňky, pomohou vám s programem rozlučky se svobodou, výběrem baru i s pronájmem limuzíny.

Foto: Na rozlučku.cz

7 tipů na rozlučku se svobodou speciálně pro nevěstu

• Tip č.1: Stará dobrá klasika – limuzína, šampaňské, pánský strip a tanec

Klasické a přesto originální, zábava je zaručena. Buďte jako hollywoodské hvězdy a užijte si rozlučku s nevěstou ve velkém stylu! Najměte si luxusní dlouhou limuzínu, kterou se projedete, přitom popijete šampaňské a příjemný večer zakončíte v music clubu.

DOPORUČUJEME: Hummer strip pártyHodinová jízdu v Hummer limuzíně po Praze. Součástí je láhev chlazeného sektu a profesionální pánský striptýz. Vyložit se můžete nechat na přání kdekoli. Více info >>>

• Tip č.2: Striptýz

Další velmi oblíbený program rozlučky se svobodou, ale né každá nevěsta to ocení. Na druhou stranu, je striptýz stále něco „extra“ a každá žena by si jej alespoň jednou za život měla pořádně užít. Pokud myslíte, že nakrucující se mladík na nevěstině klíně není pro vás – zkuste strip bar, kde budou pánové také blízko, ale přece dostatečně daleko.

Rozlučka pro nevěstu – ilustrativní foto – archiv Svět svateb.cz

• Tip č.3: Načerpat síly doma nebo ve wellness

Na divočinu není každá nevěsta, proto je i odpočinek s kamarádkami jako rozlučka se svobodou skvělá volba. Můžete s kamarádkami vyrazit někam na víkend a užít si pohodový odpočinek bez svých drahých protějšků.

• Tip č.4: Nezapomenutelný zážitek – Plavba na lodi

Máme tu další tip na rozlučku se svobodou pro nevěstu a tím je nezapomenutelný zážitek. Co se nechat svézt lodí, která bude na rozlučku jenom vaše? Pokud k tomu přidáte dobré jídlo a pití, hudbu a společnost kamarádek – máte o zábavu postaráno.

DOPORUČUJEME: Rozlučková plavba na lodi – 1 hodina plavby, Prosecco jako welcome drink a vystoupení profesionálního sexy striptéra. Více info >>>

• Tip č.5: Adrenalin a dobrodružství

Nejenom pánové jsou dobrodruzi, i nevěsty si chtějí svou rozlučku užít. Adrenalinová záležitost v partě kamarádek je neuvěřitelný stmelovač. Dokažte, že vás nic nerozdělí a zabojujte spolu s nevěstou!

NÁŠ TIP: FUTURENTO je vzrušující hra o budoucnost. Užijte si zábavu a adrenalin ve skvělé atmosféře! Navíc dostanete speciálně sestavená pravidla hry pro nevěstu.

• Tip č.6: Havajská párty

Na havajskou párty budete určitě potřebovat havajské oblečení jako jsou sukně, podprsenky, paruky, věnce na krk a další doplňky. Pak budete chtít samo sebou ochutnat havajské jídlo a pití. Tzn., že nesmí chybět čerstvé exotické ovoce, koktejly a lahůdky. Je jasné, že musíte tancovat v havajském stylu, tzn. rytmické havajské tance s nádechem erotiky. A pak by neměly chybět typické havajské dekorace a ozdoby. Pokud chcete havajskou párty dovést k dokonalosti, sežeňte si bílý písek a pár palem.

• Tip č.7: Mikromagie, aneb kouzelnická minishow

Z kouzel je nejnáročnější, avšak pro diváky nejatraktivnější, tzv. table hopping čili mikromagie. Kouzelník při kouzlení stojí přímo mezi lidmi a baví je přímo u jejich stolu. Jedná se o kouzla, kdy kouzelníkovi z bezprostřední blízkosti vidíte na ruce. Často diváci s kouzelníkem přímo spolupracují a kouzla se tak dějí i v jejich rukách. Nejčastější jsou kouzla s mincemi, kartami, prstýnkem, špendlíky nebo s předměty zapůjčenými od diváků. Více o mikromagii na kouzelnických stránkách.

Udělejte si havajskou párty

Nemusíte nutně letět na Havajské ostrovy. Havajskou párty můžete uspořádat v bytě, na zahradě, na koupališti, u rybníka nebo v zatopeném lomu.

Havajské kostýmy, sukně, palmy, komplety, podprsenky a věnce

Stylová rozlučka se svobodou v Hangar Praha

Hledáte místo pro uspořádání stylové a nezapomenutelné rozlučky se svobodou? Právě jste ho našli. Hangar bar Praha pro vás bude tím pravým místem.

Naplánujte si rozlučku se svobodou v centru Prahy

V Hangar Clubu naleznete divokou atmosféru a show do pozdních ranních hodin o kterou se starají jejich show barmani. Do baru se můžete nechat přivést limuzínou se šampaňským a exkluzivním servisem. Na tomto místě vám nebude nic chybět a večer se pro vás stane opravdu nezapomenutelným.

Foto: Hangar Praha

Nevšední doplňky na rozlučku se svobodou od Ptákoviny Florenc

Plánujete pro svou kamarádku rozlučku se svobodou a nemůžete sehnat vhodné a vtipné doplňky? Podívejte se na Ptákoviny – najdete zde široký výběr vtipných, erotických a dekoračních předmětů, které by na žádné rozlučce se svobodou neměli chybět.

Vyberte si doplňky pro nevěstu i družičky

Na jejich eshopu naleznete doplňky pro nevěstu, družičky, originální výzdoby i nevšední dárky. Jejich sortimentem budete mile překvapeni a jistě zde najdete vše co na správné rozlučce se svobodou nesmí chybět.

Foto: Ptákoviny Florenc

Hummer strip party – Rozlučky.com

Milé dámy, tohle nesmí na vaší pražské rozlučce chybět – hodinová jízda luxusní Hummer limuzínou se sektem a pikantním pánským striptýzem! Nebo byste raději s přáteli chtěly zažít rozlučkovou plavbu na lodi po Vltavě?

rozlucky.com pro nevěstu

Více než 60 nabídek pro Vaši rozlučku. Součástí nabídky je i přítomnost příjemné hostesky přímo na místě, která se stará o to, aby byly poskytované služby v tom nejvyšším standardu. Rozlucky.com zkombinují rozlučkový den a večer s dalšími aktivitami tak, aby byl celý program zorganizovaný přesně na míru a Vaše rozlučka byla nezapomenutelná.

Rozlučka určená jen pro dámy - pánům STOP

Tým Rozlucky.com zorganizuje vše za Vás a Vy se jen bezstarostně bavte se svými přáteli na své nejlepší rozlučkové jízdě. Jsou to profesionálové. Přesvědčte se sami! Kromě Prahy Vám nabízí rozlučkové aktivity v Brně, Bratislavě a Košicích.

Foto: Rozlucky.com

FUTURENTO.cz – zábavní centrum budoucnosti

Se svobodou se loučíte jen jednou, a i kdyby ne, budete se u nás chtít loučit i po druhé. Užijte si zábavu a adrenalin ve skvělé atmosféře! Navíc dostanete speciálně sestavená pravidla hry pro nevěstu.

Pro méně stydlivé je zde připraven balíček HOT, aby loučení stálo za to! Vyrazte si zahrát do Futurenta! Budeme vás hýčkat, jako kdybyste se loučily všechny. POJĎTE DÁL – HRA O BUDOUCNOST ZAČÍNÁ TADY!

Futurento - logo F

Pořád nic? Co zkusit svatební blbinky?

Šerpy pro budoucí nevěstu

Vyberte si z několika motivů a barev šerpu pro nevěstu na rozločku se svobodou. Šerpu můžete koupit pro budoucí nevěstu jako dárek, který jí dáte než se rozlučka rozjede. Můžete si vymyslet i svůj vlastní text na šerpu a nechat si vyrobit šerpu na míru (příplatek je pouze 60 Kč).

Šerpa "Budoucí nevěsta" na rozlučku se svobodou

Šerpa "Budoucí nevěsta" na rozlučku se svobodou

Šerpa "Super beruška se vdává" na rozlučku se svobodou

Šerpa "Super beruška se vdává" na rozlučku se svobodou

Šerpa "Budu se vdávat, pozvi mě na panáka" na rozlučku se svobodou

Šerpa "Budu se vdávat, pozvi mě na panáka" na rozlučku

Koupit šerpu pro budoucí nevěstu na rozlučku

Šerpy s vlastním textem na míru (nejen pro nevěsty)

Můžete zvolit i svůj vlastní text na šerpu a nechat si ji vyrobit na míru (příplatek je pouze 60 Kč). Šerpu mohou mít i další z týmu nevěsty, podle toho, jakou „funkci“ na rozlučce nebo na svatbě zastávají.

Šerpa nejen pro nevěstu s vlastním textem na míru

Šerpa nejen pro nevěstu s vlastním textem na míru

Koupit šerpu na míru s vlastním textem
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz