Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Pánská rozlučka se svobodou je prostě jiná... než dámská

Řešíte rozlučku se svobodou pro svého kamaráda, ale stále nevíte, v jakém stylu jí udělat? Inspirujte se naším článkem.

2022-07-22.Líbí se mi (6).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Předsvatební party/Pánská rozlučka se svobodou je prostě jiná…

Řešíte rozlučku se svobodou pro svého kamaráda, ale stále nevíte, v jakém stylu a jaký program připravit? Inspirujte se nápady v našem článku.

Pánové, rozlučku nepořádejte den před svatbou!

Pánská rozlučka se svobodou je celosvětově známou předsvatební tradicí, která je takzvanou poslední nocí, kdy si budoucí novomanžel může užít poslední den svobodného života a připravit se na život manželský.

Tradičně se rozlučka se svobodou vždy pořádala poslední den před svatbou. Stále častěji se ale od tohoto zvyku ze zřejmých důvodů ustupuje a rozlučka se svobodou se koná několik dní před samotnou svatbou. Nikdo přeci nechceme prožít svůj báječný svatební den s kocovinou, že?

Rozlučka se svobodou pro muže je samozřejmě zcela jiná, než dámská rozlučka, ovšem obě mají něco společného – a to, že by si ji měl „oslavenec“ užít!

Cílem je parádně se pobavit a zažit den, na který nikdy nezapomenete. Jak to uděláte, záleží jen na vás. Níže naleznete pár doporučených tipů. Ke konci článku je pár adrenalinových výzev – mrkněte na ně.

Pánská rozlučka, kterou si pamatovat nebudete

Pokud patříte k těm, kteří se hodlají na pánské rozlučce odvázat, je pro vás tato varianta ideální. Když se řekne spojení „pánská jízda“ všichni si představíme divokou noc, kde alkohol teče proudem a kde rozhodně není nuda.

Ženichovi na tuto událost můžete zavázat oči a odvézt ho do hlučného klubu, do oblíbené hospody nebo třeba rovnou do strip baru.

Neškodí ani připravit pár veselých alkoholových her, jako třeba novomanželský kvíz (správné odpovědi získat předem od jeho vyvolené) a za každou špatnou odpověď ho donutit vypít panáka.

Rozlučka se svobodou

Foto: Archiv Svět svateb

Pánský rozlučkový víkend s partou

Pokud chcete rozlučku se svobodou pro ženicha připravit netradičně, zvažte rovnou celý rozlučkový víkend. Při takovém víkendu jde především o to, užít si své svobody zejména ve smyslu dobrodružství. Můžete si na víkend pronajmout třeba tereňák Hummer H2.

Můžete vyrazit na rafty, do adrenalinového střediska, kempovat do hor, nebo společně s partou odjet na pokerový víkend na chatě. Výhodou takových víkendů je především to, že každé ráno začínáte s čistým štítem a sportovní aktivity můžete večer zkombinovat s těmi „picími“.

3 speciální tipy na pánskou rozlučku

  • STEAK & STRIP – šťavnatý steak, výborné pití a PŘEKVAPENÍ pro ženicha
    • více info ZDE >>>
    • vlastní delegátka jako doprovod a styčná osoba po celou dobu
    • soukromý salónek po celý večer pouze pro vás
    • vyberte si ze 6 jídel
    • 2x pivo nebo 2x víno na osobu
    • privátní STRIP SHOW v podání krásné striptérky
  • HUMMER STRIP PÁRTY – Hummer limuzína se Strip show jako perfektní začátek rozlučky
    • více info ZDE >>>
    • přistavení a pronájem limuzíny
    • jízda na 1 hodinu
    • láhev sektu
    • privátní Strip show
  • POHODOVÁ PLAVBA S NEOMEZENÝM PITÍM
    • více info ZDE >>>
    • vlastní delegátka jako doprovod a uvedení na loď
    • V CENĚ: 2 hodiny plavby s neomezeným pitím (pivo, víno, prosecco, nealko a teplé nápoje)
    • služby kapitána a posádky lodě
    • plně zásobený bar s příjemnými cenami, Wi-Fi, sociální zařízení, horní paluba, prostorná kajuta s barem
    • možnost přehrávání vlastní hudby z mobilů či tabletů
    • jako překvapení pro ženicha si můžete přiobjednat striptýz nebo lesbi show

Náš tip: Pánské tričko pod košili proti pocení

Tričko pod košili proti pocení vás spolehlivě ochrání před propocením v podpaží. Tričko pod košili značky Gobi má ale i další přednosti. Jeho materiál je velice pohodlný a jemný na dotek. Střih je slimfit, takže vám dokonale padne na tělo. Prodloužený design zaručí, že tričko zůstane vždy zastrčené.

Foto: Moje Gobi.cz

Koupit tričko pod košili proti pocení

Tipy na dámskou a společnou rozlučku se svobodou

Tipy na originální rozlučku se svobodou v Praze

2022-08-09.Předsvatební party

15 tipů na rozlučku se svobodou pro nevěstu - tipy na zábavu i relax

2023-04-03.Předsvatební party

Rozlučka se svobodou s legendární skotskou whisky (ochutnávka 8-mi druhů)

Elegantní pojetí rozlučky se svobodou pro gentlemany, kteří nestojí o řev nočních kabaretů a trapné alkoholové momenty. Uspořádejte ženichovi rozlučku v pánském salonku s ochutnávkou whiskey a doutníků. Ochutnávky jsou perfektní jako hlavní bod večera, i jako startovní čára.

Jak probíhá ochutnávka whiskey?

Stylová pánská rozlučka s NAROZLUCKU.cz

Internetový portál Na Rozlučku vám přináší inspiraci pro uspořádání originální pánské rozlučky se svobodou. Stále pro vás aktualizují tipy na rozlučku se svobodu, na její program i místo kde by se mohla konat, a také na stylovou dopravu.

Originální programy na pánskou rozlučku se svobodou

Dále na jejich stránkách naleznete velmi oblíbené a originální doplňky na rozlučku se svobodou. V jejich nabídce jsou vtipná pánská trička pro budoucího ženicha i se stylovými potisky pro ostatní pány, objednat si také můžete originální placky pro pány pro všechny účastníky rozlučky se svobodou. Na výběr budete mít z mnoha zábavných návrhů a barev.

Foto: Narozlucku.cz

FUTURENTO – zábavní centrum budoucnosti

Rozlučka se svobodou ve FUTURENTO

FUTURENTO – přijďte obnovit svět

Kde jinde se rozloučit se svobodou než tam, kde si ji musíte nejprve vybojovat zpět. Užijte si zábavu, adrenalin, a hlavně pořádnou párty ve skvělé atmosféře.

Apokalypsu Futurenta je možné nakombinovat i s lechtivou zápletkou. Koukněte na balíček HOT. Vašeho kamaráda, který jde do chomoutu, si také můžete vychutnat speciálně upravenými pravidly hry. Rozlučte se po chlapsku! HRA O BUDOUCNOST ZAČÍNÁ!

Futurento - logo F

STEAK & STRIP – Rozlučky.com

Dopřejte si tu nejlepší klasickou pánskou jízdu se steak and strip balíkem v příjemné a moderní restauraci s privátním salonkem připraveným pro Vás od Rozlucky.com. Čeká na Vás šťavnatý steak z hovězí roštěné, k tomu 2x velká Plzeň nebo víno, přátelé a profesionální striptérka, která se postará o skutečnou rozlučkovou atmosféru. To vše v centru Prahy bez zbytečného cestování.

rozlucky.com pro pány

Balíček zahrnuje také přítomnost příjemné hostesky, která Vás bude celou dobu doprovázet a starat se o to, aby byly poskytované služby v tom nejvyšším standardu. Máte zájem o jinak strávený čas? Zkuste jiné balíčky a aktivity. Rozlucky.com zkombinují rozlučkový den a večer s dalšími aktivitami tak, aby byl celý program zorganizovaný přesně na míru a Vaše rozlučka byla nezapomenutelná.

Večerní rozlučka vyladěná jen pro pány - více jak 20 variant

Tým Rozlucky.com zorganizuje vše za vás a vy se jen bezstarostně bavte se svými přáteli na své nejlepší rozlučkové jízdě. Přesvědčte se sami! Kromě Prahy Vám nabízí rozlučkové aktivity v Brně, Bratislavě a Košicích.

Foto: Rozlucky.com

Sháníte ideální dárek pro muže? – doporučujeme

Vybrat dárek pro chlapa - adrenalin nebo relaxaci?

Trička i placky na rozlučku pro ženicha a jeho tým

Pokud chcete požádat vašeho kamaráda, aby vám šel za svědka, obdarujte jej ještě před rozlučkou se svobodou originálním tričkem s potiskem. Můžete i přikoupit placku s jeho jménem, např. s nápisem „Svědek Michal“.

Kamarádům, těm nejbližším, které zvete i na svatbu, můžete koupit trička s nápisem „Drinking team ženicha – Piju na ženicha“.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz