Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba na samotě v jihočeské přírodě v areálu penzionu Kamínek

Rozlehlý areál penzionu Kamínek se nachází na rozhraní Novohradských hor a Třeboňska. Pořádají se zde svatby a hostiny, ale také oslavy, večírky a koncerty.

2023-09-19.Líbí se mi (11).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Svatba na samotě v jihočeské přírodě v areálu penzionu Kamínek

Jihočeský kraj nabízí snoubencům mnoho krásných svatebních míst. Mezi ty TOP patří bezesporu penzion Kamínek. Jsme rádi, že vám toto místo můžeme představit i doporučit.

Areál penzionu Kamínek - letecký pohled

Svatba v přírodě na samotě u lesa

Rozlehlý areál penzionu Kamínek se nachází na rozhraní Novohradských hor a Třeboňska. Každoročně se zde pořádají nejen svatební obřady a hostiny, ale i nejrůznější oslavy, večírky, tancovačky a koncerty pod širým nebem. Věříme, že stejně jako my oceníte romantické prostředí v přírodě na odlehlé samotě.

Svatební oslava na zahradě až pro 200 osob

Vaše svatební oslavy mohou probíhat jak ve vnitřních prostorách, které jsou útulně zařízeny, tak i ve venkovních, které jsou řešeny vskutku velkolepě. Až pro 200 osob pojme zahrada, pergoly, parket a venkovní posezení. Svatební tabuli je možné přichystat v sále až pro 150 osob a samotná restaurace pojme 60 osob. K dispozici je též oplocená zahrada s dětským koutkem.

Penzion Kamínek svatební obřad

Svatební hostina a párty s ubytováním

Kapacita pro ubytování svatebních hostů je 61 osob na lůžcích (po dohodě lze ubytovat max. 80 osob). Není problém po dohodě zajistit další ubytování v okolí i s transportem osob. Vše pro vás zařídí personál penzionu Kamínek, stačí se jen zeptat.

Přejít na stránky penzionu Kamínek

Vyberte si místo svého svatebního obřadu v přírodě

Váš svatební obřad lze uspořádat na zahradě penzionu Kamínek či v okolní přírodě, nebo si můžete vybrat státní hrad Nové Hrady, tvrz Žumberk, Terčino údolí s krásným vodopádem, případně Nakolický rybník s dubovým stromořadím nebo tvrz Cuknštejn.

Stačí pouze vyslovit svá přání…

Svatební hostinu vám připraví podle vašich přání. Pro inspiraci vám poslouží připravené svatební menu. Pokud budete chtít, uvaří vám i českou svatební klasiku (šunková rolka s křenem, knedlíčková polévka a svíčková) a mnoho dalších variant. Stačí vyslovit přání a pokud je proveditelné, je předem splněno. Připravena je také bohatá nabídka jídel vhodných na svatební rauty. Nabídkou a servisem v Kamínku budete nadšeni.

Fotogalerie penzionu Kamínek

Další fotografie penzionu Kamínek
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz