Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba v Královéhradeckém kraji

V Královéhradeckém kraji naleznete mnoho krásných míst pro pořádání vašeho svatebního obřadu i svatebních oslav.

2023-02-25.Líbí se mi (10).Komentářů: 0

V Královéhradeckém kraji naleznete mnoho krásných míst pro pořádání vašeho svatebního obřadu i svatebních oslav.

Plánujete svatbu v Královéhradeckém kraji a stále se nemůžete rozhodnout, jaké místo zvolit? Zda bude vaše svatba uprostřed města, na zámku nebo snad na Sněžce? Snad vám náš článek pomůže s výběrem ideálního místa pro váš den D.

Svatba pro milovníky horských túr

Jste milovníci procházek v přírodě, pořádných výšlapů, krásných a romantických výhledů do kraje? Pak pro vás bude jistě nezapomenutelným zážitkem svatba na nejvyšší hoře Krkonoš, na Sněžce. Krakonoš bude jistě stát při vás a zajistí vám nádherné, slunečné počasí. Dalším horským místem pro vaši svatbu mohou být Adršpašské hory, pověstné svou rozmanitou a krásnou přírodou.

Pro svatbu v Královéhradeckém kraji doporučujeme

Svatba v ZOO

Pokud chcete pojmout svůj životní krok netradičně, řekněte si ANO v ZOO Dvůr Králové. Za svědky vám mohou jít slon, zebra, nebo i gorila. Svatba v Zoo bude pro všechny svatebčany nezapomenutelným zážitkem, ze kterého budete mít originální vzpomínky a svatební fotografie.

“V Královéhradeckém kraji naleznete mnoho míst pro uspořádání pohádkové svatby.”

Ve svatební den buďte zámeckou paní

Splňte si svůj dětský sen a staňte se princeznou. Ptáte se kde? Svůj sen o pohádkové svatbě si můžete splnit hned na několika hradech a zámcích. Svatební obřad v zámeckém parku nebo v romantickém prostředí zámku prožijete např. na zámku Náchod, na Zámku Nové Město nad Metují, na zámku Ratibořice či na zámku Hrádku u Nechanic.

Svatební místo Zámek Nové Město nad Metují

Foto: Zámek Nové Město nad Metují (archiv Svět svateb.cz)

Užitečné rady pro plánování svatebních hostin a rautů

Středověká svatba na gotickém hradě Kost

Nejzachovalejší gotický hrad v České republice je hrad Kost v okrese Jičín. Na hradě Kost můžete mít historický svatební obřad se vším, co k tomu patří.

Původ hradu Kost se datuje do 14. století, kdy si Beneš z Vartemberka nechává na skalním ostrohu uprostřed tří údolí vybudovat malou dřevěnou tvrz s obrannou kamennou věží. Romantický svatební obřad pod širým nebem můžete mít na zahradě hradu Kost u Bibrštejnského paláce.

Svatební místo Hrad Kost

Foto: Hrad Kost (archiv Svět svateb.cz)

Svatba v Hradci Králové

Samotný Hradec Králové má mnoho krásných míst pro uspořádání svatebního obřadu. Pro svatební obřad doporučujeme Jiráskovy sady, obřad se může uskutečnit, jak v krásné zahradě, tak přímo v unikátním dřevěném kostelíku sv. Mikuláše anebo v hudebním pavilonu. Až si vyberte místo pro svatební obřad a svatební hostinu, podívejte se po svatebních šatech. V Hradci Králové je mnoho svatebních salonů, ve kterých naleznete šaty svých snů.

Doporučujeme: Svatba s jedinečnou atmosférou – Zámek Dobřenice

Prožijte svůj svatební den na nově zrekonstruovaném Zámku Dobřenice, vzdáleném pár kilometrů od Hradce Králové i Pardubic. Na Zámku budete mít svatbu v úplné soukromí a s kompletním servisem svatební koordinátorky zámku. Svatební obřad můžete mít v zámecké parku, na terase zámku nebo uvnitř.

Sjednejte si schůzku se svatební koordinátorkou Zámku Dobřenice

Při uspořádání celého svatebního dne na zámku vám bude k dispozici terasa a celé přízemí zámku, kde je hala, bar, dvě jídelny, místnost na raut a malý salonek. Každá svatba je pro ně stejně důležitá a individuální, můžete si tedy být jisti, že i ta vaše bude nezapomenutelná.

Foto: Zámek Dobřenice

Doporučujeme: Prožijte romantický den na Zámku Kostelec nad Orlicí

Nový zámek najdete v Královéhradeckém kraji, na okraji města Kostelec nad Orlicí. A pokud hledáte příjemné místo pro váš svatební obřad, vězte, že jste na tom správném. Tato výjimečná empírová stavba ukrytá v zeleni anglického parku vám nabídne reprezentativní zázemí pro celý svatební den.

Více o svatbě na Zámku Kostelec nad Orlicí

Projděte se po zámku sami hned teď

V areálu zámku můžete strávit celý svůj svatební den, protože hostinu či raut vám připraví v Toniově zámecké kavárně, kterou naleznete hned naproti zámku. Kavárna vám také nabídne občerstvení pro vaše hosty, aby mohli příjemně strávit čas během vašeho fotografování.

Foto: Zámek Kostelec nad Orlicí

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz