Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Zámecká svatba v Zámeckém hotelu Třešť na Vysočině

Nejen romantická svatba, ale i romantická dovolená v malebné lokalitě Třešťských vrchů.

2023-06-15.Líbí se mi (2).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební místa/Zámecká svatba v Zámeckém hotelu Třešť na Vysočině

Nejen romantická svatba, ale i romantická dovolená na zámku Třešť.

Doporučujeme naše další svatební místa

Zámecká svatba na zámku Třešť na Vysočině

Zámecký hotel Třešť se nachází na Vysočině, v malebné lokalitě Třešťských vrchů, přibližně 15 minut jízdy od Jihlavy ve směru na Telč. Je to romantické a kouzelné místo, jako stvořené pro váš svatební den.

Zámecký hotel Třešť je vhodný pro romantické páry, rodiny s dětmi, seniory, příznivce aktivního, či pasivního odpočinku. Hosté zámku si jistě oblíbí především krásnou přírodu se širokou nabídkou zajímavostí v okolí, příjemné prostředí zámku, přátelskou atmosféru a vynikající domácí kuchyni.

„Žijte naplno a proměňte každý váš všední den v nevšední zážitek.“

Zámecká svatba

Velkou výhodou Zámeckého hotelu Třešť je, že zde naleznete vše na jednom místě – obřad, hostina, ale i ubytování. Také vám bude k dispozici wellness a relaxační centrum s masážemi. Svatební obřad budete mít na zahradě, na nádvoří nebo v Hudebním salonku. Fotografování v interiérech a exteriérech zámku je samozřejmostí.

Zámecká svatební hostina

Personál hotelu vám rád připraví slavnostní hostinu i večerní raut s grilováním. Vybrat si můžete z nabídky servírovaných a bufetových menu, kde kladou důraz především na domácí, regionální a sezónní produkty. Ochutnat tak můžete nejen domácí koláče a zákusky, ale také například čerstvě upečený chléb, domácí sýry a uzeniny. Vše můžete předem vyzkoušet při ochutnávce svatebního menu.

Na zámku je pro hosty denně k dispozici Zámecká restaurace pro 45 osob, Hodovní síň pro 120 osob, Restaurace Renesance pro 30 osob a 4 salónky s celkovou kapacitou 50 míst.

Svatební služby i svatba na klíč

Na zámku Třešť vám zajistí ubytování, služby kadeřnice, floristů, dekoratérů a mnoho dalšího. Na váš svatební obřad můžete přijet kočárem, v krásném naleštěném veteránu nebo limuzínou. Na závěr vašeho svatebního dne vás jistě okouzlí ohňostroj nebo slavnostní výstřel z děla.

Výlet za zábavou na zámku Třešť

Na zámku Třešť se pořádají zajímavé a oblíbené akce vycházející z lidových tradic, svátků a zvyků, doplněné o další originální programy (koncerty na nádvoří, výstavy uměleckých děl, taneční zábavy a plesy, gastronomické festivaly, inscenace historických bitev). Pobaví se děti i dospělí.

V zámeckém hotelu si také můžete zapůjčit některé z 12 nových horských kol s kompletním bezpečnostním vybavením. K dispozici vám budou i kola pro děti a pro ty nejmenší sedačky. Děti, si oblíbí BERG arénu – krytá hala s dráhou pro šlapací káry.

Přímo v areálu je k dispozici fotbalové a volejbalové hřiště, hřiště na péttangue a kuželky. Nedaleko zámku jsou tenisové kurty s umělým povrchem a zázemím pro grilování, bowlingové dráhy, sportovní střelnice, solná jeskyně a další.

Romantika každý den

Nejen pro zamilované páry se na zámku pořádají zahradní pikniky. Pohodlně se usadíte do čerstvě posekané trávy v zámecké zahradě pod jedním ze vzrostlých stromů a budete moci ochutnat připravené lahůdky.

Naopak letní večery budete moci strávit v letním kině na nádvoří při grilování, nebo při pátečních country večerech. Posezení pro vás bude připraveno na letní zahrádce, při poslechu živé hudby si vychutnáte sklenici vychlazeného piva, výborné víno či domácí limonádu, ochutnat můžete také grilované selátko a steaky.

Více o svatbě na Zámeckém hotelu Třešť
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz