Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatební oznámení pro rodiny s dětmi, aneb jsme 3 nebo 4

2023-03-09.Líbí se mi (5).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatební oznámení/Svatební oznámení pro rodiny s dětmi, aneb jsme 3 nebo 4

Možná se vám stalo, že po dlouholetém společném životě „na psí knížku“ přišel ten pravý čas vstoupit do manželství. Což si takhle nechat vyrobit originální svatební oznámení pro 3 nebo 4?

Je oddací list zbytečný papír? Názory se liší…

V dnešní době se stále více mladých párů rozhoduje mezi uzavřením manželství a životem „na hromádce“. Někdo považuje svatbu za zbytečnost a samotný „kus papíru“ k životu se svým partnerem nepotřebuje, pro jiného je svatba priorita. Zkrátka – na založení rodiny svatba není potřeba. To je jasná věc. Ale co když se váš názor po čase změní a budete chtít vaši lásku zpečetit manželským slibem?

Svatební oznámení pro 3 nebo 4

Novomanželský polibek na louce se synem

Možná právě teď po dlouholetém společném životě „na hromádce“ přišel ten pravý čas vstoupit do manželství a uspořádat si konečně svatbu. Začali jste se svatebním plánováním, ale stále nemáte vyřešené originální svatební oznámení? Mrkněte na iOznámení.cz, kde najdete pěkný výběr svatebních oznámení pro snoubence s jedním či více dětmi.

Svatební oznámení s dítětem či s dětmi

Ať už máte 1, 2, 3 či více dětí, na svatebním oznámení je můžete mít všechny. Na svatebním oznámení mohou být jména vašich dětí, fotografie nebo třeba malé botičky se jménem. Můžete si vybrat z již připravených svatebních oznámení, nebo si svatební oznámení můžete sami navrhnout. Pokud máte svojí představu a nevíte jak ji zformulovat, obraťte se na iOznameni.cz, rádi vám pomohou.

Jsme 3 nebo 4, máme nápad a chceme poradit

Svatební oznámení rodina

Novomanželé při západu Slunce se synem

Svatební oznámení můžete mít beze jmen vašich dětí nebo se jmény. Mezi originální svatební oznámení pro rodinu, která už má např. 1 potomka, patří troje nohy pod peřinou s oznámením data a místa svatby a oznámením stejného příjmení. Pokud se Vám líbí oznámení, které je například pro rodinu s jedním dítětem a vy máte více dětí, tak stačí napsat požadavek a grafici oznámení upraví pro více dětí. Kontaktovat můžete přímo klientský servis iOznameni.cz.

Foto: iOznameni.cz

Nechte si zaslat vzorky svatebních oznámení zdarma

Chci zaslat vzorky zdarma
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz