Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Podle čeho vybrat DJ na vaši svatbu?

Jaký by měl být DJ na vaší svatbě? Podle čeho vybírat a na co si dát pozor? Pozorně čtěte.

2022-06-10.Líbí se mi (3).Komentářů: 0

Jaký by měl být DJ na vaší svatbě? Podle čeho vybírat a na co si dát pozor?

Jak vybrat DJe na svatební oslavu?

Výhodou DJ je široký repertoár a možnost zahrát prakticky cokoliv. Protože bez playlistu oblíbených skladeb by to nešlo.

Nejlepší je, pokud jste již slyšeli hrát DJ na svatbě kamarádů nebo známých. Pokud ne, tak se můžete s DJ domluvit a poslechnout si jej i na jiné akci, pro lepší představu. Ale pozor! Svatba není diskotéka!!

Zkušenosti svatebního DJ a počet odehraných svateb má svou vypovídací schopnost. Určitě v tak důležitý den, jakým svatba bezpochyby je, nechcete nějakého DJ nováčka.

Svatební bublifuk jako dekorace a zábava při svatebním tanci

Technika DJ na svatební párty

Kvalitní technika svatebního DJ je základ! DJ na svatební oslavě musí disponovat profesionální technikou jak k ozvučení, tak osvětlení, ale i mikrofonem na moderování večera nebo třeba na karaoke!

Svatební oslava

Foto: DJ Goro

Svatební DJ pro všechny generace

Pouštět jednu písničku za druhou umí každý ňouma. Kouzlo je v dobrém načasování jednotlivých skladeb a v přechodech – především nesmí vznikat hluchá místa mezi jednotlivými písničkami. Výběr DJe na svatební oslavu byste proto neměli ponechat náhodě.

Svatební DJ by měl mít cit k důležitosti probíhajících okamžiků. Podstatné je umění reagovat na náladu svatebčanů tak, aby se zábava stupňovala a panovala příjemná atmosféra. Nejobtížnější je uspokojit všechny věkové kategorie od nejmladší po nejstarší generaci hostů.

Doporučujeme: DJ a moderátor v jednom

Velkou výhodou DJ je, že vám rovnou může svatbu moderovat, pokud se toho nezhostí nějaký svatební host. Předem si se svatebním DJ domluvíte průběh svatební oslavy, nejen repertoár, ale také případnou další zábavu, házení svatební kytice, svatební tombola, dražba podvazku atd.

DJ na vaši svatbu - DJ Goro

Foto: DJ Goro

Tip profesionála: „DJ by měl mít zkušenosti s hraním na svatbách. Pokud DJ hraje v klubu pro mládež a nemá se svatbou zkušenosti, může právě na vaší svatbě vyhořet. Také repertoár hraný na svatbě se liší tím, že se hraje pro všechny generace, od dětí po seniory, a proto je potřeba i pestrý výběr hudby.“ radí Jirka Votava (DJ Goro – DJ na svatební oslavu).

Doporučujeme: t13 Music – DJ Tomáš Jirák

DJ Tomáš Jirák má dlouholeté zkušenosti s hraním a moderováním svatebních párty a jiných druhů oslav. Je připraven splnit všechna vaše přání a očekávání. V průběhu večera se přizpůsobí dané atmosféře a okamžiku, hudbu vždy volí tak, aby co nejlépe ladila s daným okamžikem.

Profesionál na vaši svatbu - DJ Tomáš Jirák

Foto: Tomáš Jirák

DJ Tomáš Jirák vám rád zahraje na menších i větších svatbách, počet hostů 150-200 mu nedělá žádný problém. Na vaši svatební párty rád přijede kamkoliv po republice. Samozřejmostí je vlastní hudební aparatura a světelná show.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz