Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Jak zabavit hosty na svatbě? Zapojte je do dění!

Co dělat, aby se hosté na vaší svatbě nenudili? Okouzlete je nebo roztančete!

2022-11-21.Líbí se mi (12).Komentářů: 0

Co dělat, aby se hosté na vaší svatbě nenudili? Můžete promítat společné fotografie nebo pozvat kouzelníka. Nebo nalaďte svatební hosty na svatební veselí pohybem. Jak? To se dovíte v našem článku. 🙂

Určitě chcete zábavu na svatbě a ne nudu

Novomanželský pár jízda autem s vyplazeným jazykem

Nuda je největším nepřítelem všech svateb. Nevěsta s ženichem by jistě chvilku klidu uvítali, protože neví, kde jim hlava stojí. Ale hosté ne, ti se chtějí na svatbě bavit, a když přijde na řadu například odjezd novomanželů na focení, nastává problém. Představa, že se hosté zabaví sami a budou si třeba jen povídat, je často mylná. Většinou je třeba hosty stmelit. Nejlépe zábavou.

Nepodceňte sestavení podrobného svatebního programu

Je nutné si připravit podrobný program na svatbu, aby nevznikala takzvaná hluchá místa (prostoje). Myslet musíte jak na vás (nevěstu a ženicha), tak na hosty.

Je mnoho způsobů, jak svatební hosty zabavit a fantazii se meze nekladou. Můžete promítat společné fotografie nebo vtipná videa z dětství. Zařídit taneční, ohňovou nebo barmanskou show a vše završit ohňostrojem.

Zábava pro hosty, pokud se novomanželé jdou fotit?

Pokud se novomanželé chtějí chvilku fotit sami, je třeba se postarat o zábavu svatebních hostů. Máme pro vás tip, pokud chcete zaujmout vaše svatební hosty neotřelou zábavou a chcete je na další svatební veselí naladit pohybem.

NÁŠ TIP: Taneční blok s výukou tance

Taneční blok s výukou tance může být to pravé. Pozornost všech najisto získáte živým představením ve formě krátké taneční show. Doporučujeme profesionální tanečníky ze Školy Tance Pro Všechny.

Novomanželský svatební tanec v mlze

Po krátkém živém vystoupení tanečníci některé svatebčany vtáhnou tzv. „do hry“ výukou dohodnutých tanců. Tance vybíráte předem vy, snoubenci, několik týdnů před svatbou, po osobní diskuzi s tanečníky. Vše se upravuje podle věku, národnosti a zájmů vašich hostů.

Většina hostů se nakonec do taneční výuky zapojí, protože se nechají strhnout zábavnou formou výuky, kdy si zatančí v páru i skupinově.

Překvapení pro novomanžele

Na závěr mají tanečníci přichystané překvapení pro novomanžele, kteří se po focení vrátí do společného programu.

Zde stáhni poukaz na slevu skupinové lekce tance

Doporučujeme oslovit taneční mistry ze Školy Tance Pro Všechny, kde skupinová lekce pro svatební hosty vyjde na 5.000,- Kč za 45 minut výuky.

Přečíst článek Naučte svatební hosty tančit

Zábavu na svatbě rozproudí na 100% kouzelník

Zábavu u svatební kávy nebo na svatební párty vám může pomoci rozproudit kouzelník, který pobaví nejen novomanžele, ale i svatebčany a to i ty nejmladší.

Kouzelník Martin Kellman - kouzlo na svatbě z mikromagie

Každý chce mít přeci kouzelnou svatbu

Kouzelníci a kouzla přitahují pozornost diváků neustále, proč toho tedy nevyužít právě na vaší svatbě? Zeptali jsme se profesionála, kouzelníka na svatbu, Martina Kellmana na jeho zkušenosti s kouzlením na svatbách.

Martin říká: „Svatební hosty je třeba doslova vtáhnout do světa kouzel a do samotného děje. Lidé se chtějí na svatbě bavit a to je mým hlavním cílem: vtáhnout diváky do světa kouzel a do samotného děje“.

Chci mít kouzelnou svatbu

Jak kouzelnický program probíhá?

Program kouzelníka Martina je cíleně připraven pro svatební den. Nejprve se představí jako kouzelník zábavným kouzlem před zraky všech svatebčanů. Poté následuje kouzlo s nevěstou i se ženichem. Pak už následují kouzla přímo mezi svatebčany, kde se jedná o tzv. mikromagii. Program je založený na interakci s diváky a je sestavený tak, aby se všichni přítomní svatebčané příjemně bavili.

Chci více informací o kouzelnické show
Kouzelník Martin Kellman - kouzlo na svatbě
Kouzelník Martin Kellman - kouzlo pro nevěstu a děti na svatbě

Table hopping aneb mikromagie

Nejnáročnější, avšak pro diváky nejatraktivnější, je table hopping  čili mikromagie, kdy kouzelník chodí mezi přítomnými  a stará se o zábavu u jednotlivých stolů. Jedná se o kouzla v nejtěsnější blízkosti diváků. Ti s kouzelníkem přímo spolupracují, jsou do kouzel vtaženi a kouzla se tak dějí i v rukách diváků. Jedná se především o kouzla s mincemi, kartami, prstýnkem, špendlíky a s předměty zapůjčenými od diváků.

Chci další info o mikromagii

A jak na svatbě zabavit děti?

Kouzelník Martin Kellman - kouzla pro děti
Kouzelník Martin Kellman - kouzla pro děti

Kouzelník Martin kouzlí i pro dětské publikum, takže zábava pro děti lze zkombinovat i s programem na svatbu pro dospělé. Do vystoupení se dá zapojit modelování zvířátek z balónků pro děti, kde si sami říkají, jaká zvířátka by si přály nebo i nějáká kouzla pro děti, při kterých se baví i dospělé publikum.

Záleží tedy na rozložení diváků a na tom, jestli je hlavním cílem kouzlit pro děti anebo pro dospělé publikum.

Více o kouzlení pro děti
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz