Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba v zahraničí, když si chcete slíbit věrnost na pláži

Láká vás svatba v zahraničí? Investujte sami do sebe a vycestujte do ráje.

2022-11-28.Líbí se mi (8).Komentářů: 0
Úvod/Svatební blog, aneb články ze světa svateb/Svatba v zahraničí/Svatba v zahraničí, když si chcete slíbit věrnost na pláži

Láká vás svatba v zahraničí, ale nemáte tušení, co vše je k tomu potřeba a na kolik taková svatba vychází? Toužíte po svatbě, která bude intimní, romantická a především nezapomenutelná? Řekněte si své ano na místě, kde vám bude svědkem šumění vln spolu s tyrkysovou hladinou moře.

Svatba v zahraničí má jisté výhody – jednou je soukromí

Čím dál tím více párů dává od klasické svatby ruce pryč a přejí si den D užít jen ve dvou, bez závistivých příbuzných, úšlebků a babských klepů.

Žádná svatba se neobejde bez náročnější finanční investice. Ale namísto zařizování hostiny pro všechny vaše příbuzné investujte sami do sebe a vycestujte do ráje, který bude představovat krásný start do vaší nové životní etapy.

Svatba v zahraničí, novomanželé v objetí na pláži pod palmami

Foto: Archiv Svět svateb

Nemusíte se brát v létě proto, abyste v šatech nezmrzla

Snoubence jistě potěší stálost počasí a celoročně příjemné teploty. Nemusíte čekat na příchod jara či léta, frnknout a vzít se můžete kdykoli. Hřejivé paprsky vás při svatbě v zahraničí jistě neminou.

Co vše je třeba pro svatbu v cizině zařídit?

Před tím, než se pustíte do zařizování svatby v zahraničí, si promyslete, zda se o vše postaráte sami, nebo svatbu zadáte zkušené svatební agentuře. Bez agentury se připravte na náročné papírování. Bez běhání po úřadech a vyplňování dokumentů vás svatba v ráji nemine.

Pro hladký průběh svatby v zahraničí, kterou si organizujete sami, je nutná i jazyková vybavenost, znalost tamních předpisů a postupů na místních úřadech. Svatební balíček od agentury může vyjít o něco dráž, ale je bezstarostný. Záleží jen na vás, která možnost zvítězí.

“Slibte si věrnost v pohádkové destinaci, kde také strávíte líbánky. ”

Svatba v zahraničí

Foto: Archiv Svět svateb

Se svatbou v zahraničí vám pomohou na matrice v Brně

Dalším aspektem je také výběr vhodného místa sňatku a následné ověření na úřadě, jestli obřad v dané zemi bude platný i u nás. Se vším vám poradí a pomohou na specializované matriceZvláštní matrika Brno, která má svatby v zahraničí jako jediná na starost.

Oblíbené země aneb právě sem míří snoubenci nejčastěji

Cenově dostupné jsou řecké ostrovy, Itálie i Chorvatsko. Romantiky láká malebný ostrůvek Santorini, jehož bělostné domky s modrými střechami jsou proslulé napříč celým světem. Taková romantika však něco stojí a celková cena se může vyšplhat k 100 000 Kč. Proto zvažte např. ostrov Rhodos, kde svatba a líbánky vychází  cca na 50 000 Kč.

Oblíbená je také svatba v Benátkách na gondole nebo s výhledem na italská alpská jezera. Nároční snoubenci jistě neodolají Karibiku, Francouzské Polynésii nebo jednomu z ostrovů v Indickém oceánu.

Na špici oblíbených zahraničních svatebních destinací se drží Seychely, Maledivy a také Mauricius. Svatební balíček spolu s letenkou a ubytováním vás vyjde kolem 200 000 Kč.

Doporučujeme přečíst

47 míst, kam na svatební cestu a kde strávit líbánky

2022-06-23.Svatební cesta
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz