Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba u Prahy nebo v okolí Prahy

Objevte krásná místa, např. u rybníčku, s výhledem nebo pod zámkem, která jsou vhodná na svatbu.

2023-08-31.Líbí se mi (24).Komentářů: 0

Plánujete svatbu u Prahy nebo ve Středočeském kraji? Objevte krásná místa, která jsou vhodná na svatbu.

Objevte kouzlo středních Čech. Najdete zde romantická města, hrady, zámky i louky, které jsou jako stvořené pro pohádkovou svatbu.

Pro svatbu v okolí Prahy doporučujeme

Svatba 2v1 – zábava a relax v lázních Poděbrady

Vezmeme to od východu. Největším lákadlem je v okolí Kolína historická Kutná hora. Katedrála svaté Barbory patří k nejkrásnějším gotickým skvostům u nás. A pokud chcete svatbu spojit s příjemným relaxem, určitě navštivte Poděbrady. Toto lázeňské město se pyšní lázeňským parkem a kolonádou. Přilehlé fontány si zamilujete a na svatebních fotkách budou vypadat báječně.

Svatební princeznou v okolí Berouna

V další části Středočeského kraje narazíte na známou řeku. Okolo Berouna se líně táhne Berounka a podél ní se rozprostírá úžasná příroda. Z nejkrásnějších hradů a zámků pro vás vybíráme pohádkový Karlštejn a velmi oblíbený Křivoklát. Pro princeznovskou svatbu se také hodí zámek v Hořovicích.

“Výhodou svatby za Prahou je nejen krásné prostředí, ale mnohdy i přijatelnější ceny svatebního servisu.”

Na svatbu ve středních Čechách za pivem i historií

Na západ od Prahy najdete města jako Kladno či Slaný. I když se jedná o průmyslová města, v jejich okolí stojí pár skvostů za zmínku. Mluvíme o svatbě v muzeu – Co takhle svatba s mašinkami v Muzeu ČD v Rakovníku? Pokud vás technika neláká, v okolí Prahy najdete několik pivovarů. K největším a nejznámějším patří Krušovice, a pokud vsázíte na malé značky, nevynechejte Zichovecký pivovar. Svatebčané budou svatebním pivem a pivovarským prostředím nadšeni.

Svatba v přírodě

Foto: Archiv Svět svateb

Svatba na Mělnicku nejen pro víly

Mělnicko je typické soutokem Labe a Vltavy. Díky řekám krajina rozkvétá překrásnými květinami. Podívejte se na panensky čistou přírodu v okolí Kokořína. S přírodou nekončíme, na svatbu „pro víly“ doporučujeme Mydlovarský luh či Příhrazské skály. A pokud chcete svatbu jako z pohádky, pro svatbu bude ideální osada Ráj.

Celý svatební den v Rezidenci Liběchov

Rezidence Liběchov je vila z 30.let postavená ve stylu art deco, nacházející se na kopci s výhledem na Kokořínské údolí. Díky své nádherné architektuře a poloze, je ideální volbou pro uspořádání romantického svatebního dne.

Navštívit web Rezidence Liběchov
Instagram.com/rezidencelibechov/

Svatební obřad můžete mít v zahradě rezidence u tekoucí kaskády, na terase nebo v nové oranžerii. Vaše svatební hostina může být pojata tradičně, formou rautu, barbecue nebo dle vašeho přání. Profesionální tým Rezidence Liběchov se postará o kompletní svatební servis, počínaje svatebním obřadem a konče hlídáním nejmenších svatebních hostů. V Rezidenci Liběchov si svůj den D užijete bez starostí.

Foto: Rezidence Liběchov

Pohádková svatba u rybníčka v  Hliněné Baště

Restauraci Hliněná bašta naleznete jen kousek od Průhonického parku a zámku Průhonice. Je proto ideálním místem pro uspořádání romantické svatby v přírodě nedaleko Prahy na jednom místě. Svatební obřad můžete mít na zahradě, na břehu rybníčka nebo na terase restaurace.

Pohodová svatba v přírodě na Hliněné baště

Svatební hostina v restauraci z nepálené hlíny. Vynikající kuchyně se spoustou lahůdek. Stylové zařízení restaurace, letní terasa s výhledem na rybník, dětské hřiště, samostatné parkoviště. Grilování a možnost živé hudby s tancem. To vše a mnohem víc na vás čeká v restauraci Hliněná bašta.

Svatba pod širým nebem na Farmě Michael

Farma Michael se nachází na Tvrzi Nedvězí nedaleko Prahy a je ideálním místem pro uspořádání svatebního obřadu pod širým nebem. Areál je plný stromů a květin a díky tomu, zde naleznete mnoho krásných míst pro svatební obřad.

Svatba na romantické Farmě Michael

Na Farmě Michael vám rádi uspořádají svatební hostinu, zajistí květinovou výdobu, fotografa a kameramana i živou hudbu dle vašeho přání. Zde si můžete být jisti, že svůj svatební den prožije v nádherném prostředí a budete zde mít maximální soukromí.

Foto: Farma Michael

Svatba v nádherném parku zámeckého Hotelu Panství

Zámecký Hotel Panství Dlouhá Lhota - úvodní foto

V zámeckém Hotelu Panství Dlouhá Lhota naleznete hned několik romantických míst pro uspořádání svatebního obřadu. Doporučujeme svatbu v zámeckém parku pod majestátným staletým dubem nebo na břehu rybníka s výhledem na rozlehlý park. Míst pro svatební obřad zde naleznete více, stačí přijet a vybrat si. Profesionální tým hotelu se vám postará o kompletní svatební výzdobu pro obřad i svatební hostinu.

Více o svatbě v parku zámeckého Hotelu Panství

Na Panství se budete cítit vítaní a hýčkaní. Rádi se vám postarají o vše, co si budete přát; o květinovou výzdobu, o svatebního fotografa, o sestavení svatebního menu a mnoho dalšího. Pro vás a vaše svatební hosty bude připraveno zámecké ubytování v nádherných pokojích a pro novomanžele romantické zámecké apartmá.

Foto: Hotel Panství

Svatba v Praze

Ještě nemáte vybráno? A co takhle svatba v Praze?

Víte, že i v Praze naleznete mnoho krásných a romantických míst pro uspořádání celého svatebního obřadu?

Přejít na článek »

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz