Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Svatba na Petříně má velmi romantickou atmosféru

Romantická oslava lásky na unikátním místě s výhledem na celou matičku Prahu. Inspirujte se naším článkem.

2022-12-10.Líbí se mi (5).Komentářů: 0

Romantická oslava lásky na unikátním místě s výhledem na celou matičku Prahu.

Petřín je oblíbeným místem zamilovaných. Tak proč si právě v tomto romantickém prostředí neříct své „ano“? Romantická svatba na Petříně vás a vaše blízké zcela okouzlí, budete se cítit jako v Paříži.


Petřín – symbol Prahy a doména apoteózy lásky


Nejkrásnější výhled na „stověžatou“ Prahu

Petřín, známý též jako vrch Sv. Vavřince, skýtá úžasný pohled na celou Prahu. Je lemován spoustou zahrad a na samotném vrcholu je Petřínská rozhledna, která je nejpůvabnější sestrou pařížské Eiffelovy věže. Vaše svatební fotografie s Pražským hradem v pozadí tak budou nanejvýš působivé.

Pro svatbu na Petříně či pod Petřínem doporučujeme

Petřínská rozhledna

Foto: petrinska-rozhledna.cz

Na tomto místě se budete cítit opravdu „ve své kůži“, budete obklopeni přírodou a klidem, a to přitom v centru města, odkud je všude blízko. Pozitivní energie tu sálá téměř na každém kroku, již pohané v dávných dobách toto místo chovali v posvátné úctě. Nespočet různých cestiček vám poskytne příjemnou možnost útěku, například k tajné svatební cestě. A jako svatební kočár můžete využít lanovou dráhu.

Svatební obřad a hostinu je možné uspořádat přímo na rozhledně, v přilehlých restauracích anebo v nádherných zahradách.

“Již pohané v dávných dobách toto místo chovali v posvátné úctě.”

Svatební hostina pod Petřínem v Luka Lu

Samotný obřad na Petřínské rozhledně je velice originální, ale hostina v restauraci Luka Lu je doslova neobyčejná!

Neobyčejná svatební hostina v restauraci Luka Lu

Virtuální prohlídka Luka Lu

Okouzlí vás velice netradiční barevný interiér, výtečná balkánská gastronomie a kvalitní zahraniční vína, dovážená z rodinných zahraničních vinařství. Menu svatební hostiny vám kuchaři sestaví dle vašich přání a tabuli umístí do jednoho ze salónků nebo do magické zahrady. Zahrada ve dvoře restaurace Luka Lu začíná tam, kde končí petřínský park. Přesun pro vaše hosty tak nebude nijak náročný.

Foto: Luka Lu

Svatbu jako v pohádce můžete mít na Nebozízku…

Nechte se vyvézt lanovkou až k Restaurantu Nebozízek v Petřínských sadech, kde vás očaruje výhled na Starou Prahu, Pražský Hrad, Národní divadlo, Karlův Most a na řeku Vltavu.

Restaurant a hotel NEBOZÍZEK

Chcete se vzít a nevíte kdy a kde? Tak proč ne právě na Nebozízku! Výhoda svateb na Nebozízku? Celou svatbu pro vás zajistí na jednom místě, nemáte žádné přesuny hostů a ještě prožijete svůj velký den, na kouzelném místě v Praze.

Svatební den na Nebozízku začíná již ranními přípravami nevěsty, následuje mini raut pro hosty, obřad, focení, hostina, svatební zábava, večerní party, ubytováním ve svatebním apartmá na Nebozízku, končí váš den D.

Perfektní den D v Restaurant a hotel Nebozízek

S kompletní organizací svatby vám pomůže svatební agentura Restaurantu Nebozízek (zajistí pro vás termín svatby, obřad, oddávajícího, výběr menu, svatební služby, DJ, dekorace, květiny, kadeřnici, vizážistku, fotografa, aj. svatební služby).

Přejete-li si být oddáni v romantickém prostředí pod širým nebem a s kouzelným výhledem na Prahu, potom Restaurant Nebozízek je tím pravým místem pro svatbu.

Foto: Nebozízek

Restaurant Petřínské terasy

Restaurant Petřínské terasy je posazen uprostřed východního svahu Petřínského kopce, s naprosto neopakovatelným výhledem na celou Prahu. Od vznešených Hradčan, přes střechy Malé Strany, vltavské mosty a věže Nového Města, až po horizont moderní Pankráce a prastarý Vyšehrad.

Svatební hostina s nádherným výhledem na celou Prahu

Restaurant Petřínské terasy vám uspořádá svatební hostinu formou slavnostního menu nebo rautového menu, včetně možnosti večerního grilování přímo na terase.

Foto: Petřínské terasy

„Romantický svatební obřad je možné uspořádat přímo na rozhledně!“

Více informací o Petřínské rozhledně.

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz