Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Květiny z kopretinové

Květiny z kopretinové dodají dokonalý efekt celému svatebnímu dni. Slaďte vaší svatbu do posledního detailu s profesionály.

Svatební kytice od Pavly Kostohryzové je tou pomyslnou třešinkou, která při správné volbě nechá vyniknout osobnosti nevěsty.

Svatební květina s duší

Výběr svatebních květin je téměř intimní záležitostí, protože odráží obraz nevěsty. Každá nevěsta je neopakovatelným originálem, ke kterému se ve svatební den upínají všechny zraky. Všechny nevěsty se pro tento den touží stát bohyněmi s nádhernou svatební kyticí. S květinami z Květiny z kopretinové jimi budete.

Navštívit web www.kvetinyzkopretinove.cz

Emoce skryté v květu na svatební tabuly

Svatební obřad je podstatou celého svatebního dne. Je to právě ten okamžik, pro který se to všechno děje. Krásná květinová výzdoba dodá této výjimečné příležitosti lesk, dojetí, radost a náležitou vážnost.

Dokonalý květinový efekt

Pavla Kostohryzová se vám ráda postará nejen o svatební kytice a květinovou výzdobu stolů, můžete se na ni obrátit i s květinovou výzdobou aut, svatebního obřadu i se svatební koordinací.

Fotogalerie

Kontaktní údaje

AdresaKopretinová 2671/5v, 370 06, České Budějovice 5

Kde nás najdete

Květiny z kopretinové
Kopretinová 2671/5v
České Budějovice 5

© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz