Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

Ochrana osobních údajů

Úvod/Ochrana osobních údajů

Ochranu vašich soukromých údajů bereme vážně a děláme vše proto, abychom vámi svěřené údaje zabezpečili proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Všechny osobní údaje (e-mailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a jsme řádně registrováni u Úřadu pro ochranu osobních údajů http://www.uoou.cz/.

Na požádání vám sdělíme informace o tom, jestli a jaké údaje o vás na našem webu zaznamenáváme a máme v současnosti k dispozici. V případě navštívení našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, ze které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, e-mailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme pouze v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na našem webu, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů či anket.

Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.

Vaše osobní údaje využíváme k tomu, abychom vás informovali o nabídkách či službách, které poskytujeme, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o podané informace, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit. V případě e-mailové komunikace tak můžete učinit pomocí tlačítka „Odhlásit se“, které naleznete v patičce každého našeho e-mailu. V případě odhlášení se z e-mailové komunikace je možné se opětovně přihlásit vyplněním příslušného formuláře na našem webu.

Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na našich stránkách využíváme ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči.

Není-li vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat provozovatele webu na adrese info@svet-svateb.cz.

© Copyright 2008 - 2017 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.