Svatba je radost aneb plánování svatby pro začátečníky i pokročilé

V sobotu 28.5.2011 se na zámku Dobříš konal již 8. ročník prestižní kulturně – společenské události Svatební květinový den.

8. ročník Svatebního květinového dne na zámku Dobříš podpořil ohrožené děti, zdravotně handicapované a seniory. Pořadateli byla produkční agentura Wish Production s.r.o. a majitelka dobříšského květinářství Letizia paní Martina Krátká.

Přestože letošnímu ročníku počasí příliš nepřálo – na Dobříši bylo pouhých 14C a během charitativní dražby začalo dokonce pršet – dražbou luxusních svatebních kytic se získalo 39.000 Kč pro Nadaci Naše dítě, které byly ve formě šeku předány projektové manažerce Nadace Naše dítě Markétě Sodomkové.

Svatební květinový den

Letošní ročník byl také příležitostí pro Benefici „Na jedné lodi“ a přispěl částkou 44.000 Kč na speciální herní prvky pro zdravotně handicapované a seniory.

Módní přehlídka se neobešla bez nádherných společenských a svatebních šatů Svatebního domu Nuance, ale i bez známých modelek jako Kateřina Průšová, Tereza Zimová, Zuzana Rosáková, Lilian Sarah Fischerová a Veronika Šebková.

K vidění byla svatební výzdoba luxusních automobilů v podání těch nejlepších floristů z České republiky pod vedením Martiny Krátké z Letizia.

Doprovodný program pod záštitou města Dobříše probíhal v nádherném prostředí francouzského parku.

Mateřské centrum Dobříšek a F-MAX Production zajistili program pro rodiny s dětmi. Francouzský park letos překvapil dvěma novinkami – Jarmarkem
regionálních produktů a výstavou veteránů motocyklů a automobilů.

Celý den si návštěvníci mohli prohlédnout zámeckou expozici v Zrcadlovém a Rokokovém sále, která byla doplněna o dech beroucí květinovou výzdobu a svatební tabule v různých stylech.

Součástí téměř 3 hodinového programu na hlavním nádvoří byla proměna v přímém přenosu „Nevěsta na zkoušku“, o kterou mohli soutěžit návštěvnice našeho portálu. Výherkyní se stala slečna Pavla Růžičková,  které tímto gratulujeme. Dále bylo k vidění vystoupení taneční skupiny LsD Dancers – mistryně světa ve Step aerobiku, pěvecké vystoupení Míši Noskové, taneční a pěvecké vystoupení 10-ti dětí ze Zařízení pro okamžitou pomoc dětem „Klokánek Láskova“.

Pořadatelé Svatebního květinového dne jsou právem pyšní, že letošní ročník podpořil ohrožené děti, zdravotně handicapované a seniory celkovou částkou 83.000 Kč.

  • Svatební květinový den

    Svatební květinový den

  • Svatební květinový den

    Svatební květinový den

  • Svatební šaty

    Svatební šaty

  • Svatební šaty

    Svatební šaty

  • Šaty pro děti

    Šaty pro děti

  1. Svatební květinový den
  2. Svatební květinový den
  3. Svatební šaty
  4. Svatební šaty
  5. Šaty pro děti
© Copyright 2008 - 2024 svetsvateb.cz a dodavatelé obsahu . Všechna práva vyhrazena . Provozovatelem svetsvateb.cz je spol. Amoroso s.r.o.
Jakékoli šíření obsahu portálu je bez předchozího písemného souhlasu provozovatele zakázáno.
Facebook Svět svateb.cz